L’exposició “Quan parles fas màgia”, a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat

Voluntariat per la llengua > Activitats

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003.

"Quan parles fas màgia" focalitza l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

Serà a la Biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar del dia 7 al 30 de juny.


 

La Biblioteca La Cooperativa acollirà l'exposició el mes de juny

SESSIÓ DE PARELLES EXPRÉS

El dia 14 de juny de 17.30 a 18.30 a la Sala d’Actes de la Biblioteca La Cooperativa es farà una sessió de parelles ràpides entre els alumnes de l’Escola d’Adults i els ususaris de Càritas. Cada cinc minuts es proposarà un tema relacionat amb Malgrat i un canvi de parella lingüística. Aquesta sessió està oberta a tothom qui vulgui descobrir com funciona el programa d'una manera lúdica.

UN CONCURS PER AJUDAR-VOS A CONÈIXER EL PROGRAMA

Durant aquests dies, els visitants de l'exposició podran participar en el concurs que hem organitzat sobre l'exposició:

1. El qüestionari té 14 preguntes; algunes es poden respondre a partir dels panells de l'exposició i d'altres són de llengua. Per a cada panell hi ha dues preguntes.

2. Poden participar-hi els majors de 14 anys.

3. Entre les persones que encertin 10 preguntes o més, se sortejarà un obsequi consistent en UN LOT DE LLIBRES I UNA BOSSA DE LA BIBLIOTECA.  El lliurament dels premis es faran el dia 2 de juliol a la Sala d'Actes de la biblioteca, a l'acte de cloenda de la campanya a Malgrat de Mar.

4. El període de participació és del 7 al 30 de juliol, ambdós inclosos.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?