25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 21 de juny de 2019

Festa de cloenda dels cursos del CNL del Maresme

Ahir al vespre, al pati del CNL del Maresme es va fer l'acte de cloenda del curs 2018-2019.

L'acte va començar amb un reconeixement públic als voluntaris especials del Programa Vxl. Aquests voluntaris han conduït, al llarg del curs, clubs de lectura a les biblioteques i grups de conversa a tota la comarca. Alguns d'aquests grups estan formats per mares i pares d'alumnes d'origen estranger i les trobades s'han fet a diverses escoles de primària. Els voluntaris van rebre un obsequi i un certificat de la mà de l'Anna Gallego, coordinadora del programa Voluntariat per la llengua.

 

Tot seguit es van lliurar els premis del 7è concurs de microrelats, que en aquesta edició tenia com a tema "Tocs del Maresme". El president del Consorci de Promoció Turísitca del Maresme, Joaquim Arnó i la directora de les Biblioteques de Mataró, Laura Villaret van fer entrega dels premis.  

   

D'altra banda, a la festa també hi va participar un grup d'alumnes de nivell Elemental del Servei Local de Mataró, amb la lectura de poemes de creació pròpia. Arran de l'Any Brossa, els alumnes havien treballat a classe la figura i l'obra del poeta i van escriure els seus textos inspirant-se en l'obra "Joc de bitlles"de Brossa.

En acabar, el president en funcions del Consell de Centre del CNL del Maresme, Joaquim Fernàndez, el representant de l'Ajuntament de Mataró, Josep Puig i els representants de la Direcció General de Política Lingüística, Elena Blaya i  Xavier Moral els van fer entrega d'un petit obsequi per la seva participació. 

 

Al final de la festa, i com ja és tradició, tots els assistents van poder escriure a la paret del pati la seva paraula "El primer que vaig aprendre a dir", tot gaudint d'una copa de vi i bona música. 

  Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter