25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 28 de maig de 2019

Tertúlia en català a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou

El dilluns 27 de maig es va fer la tercera tertúlia en català del curs 2018-2019 a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou, amb el comentari del llibre Nahid, la meva germana afganesa, d'Anna Tortajada.

Conduïda per la voluntària lingüística Carme Giol, la tertúlia va comptar amb l'assistència dels alumnes del nivell bàsic 3, que van estar comentant aquesta història basada en la dura realitat del règim talibà de l'Afganistan. Els alumnes van intercanviar opinions sobre tots els aspectes que conformen la complexa i polièdrica realitat geopolítica, històrica i social de l'Afganistan, país a qui ha tocat viure una de les històries més dramàtiques d'aquest tombant de segle. La situació de la dona, la tergiversació violenta i interessada de l'islam, el pervers paper de les potències occidentals, la situació dels refugiats..., van ser alguns dels aspectes comentats pels assistents, en un debat que va acabar amb el desig de molts alumnes de conèixer més a fons la realitat de l'Afganistan.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Oficina de Català del Masnou en el marc del programa Voluntariat per la llengua, amb la col·laboració de la Biblioteca Joan Coromines.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter