25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 11 de juliol de 2018

Cloenda de vxl de Malgrat amb una partida de Scrabble

Ahir es va fer la cloenda de les parelles lingüístiques de Malgrat de Mar, amb una partida de Scrabble a l'Escola d'Adults Escoles dels Mestres.

Cloenda de vxl de Malgrat amb una partida de Scrabble

Aquest curs han funcionat 10 parelles

Aquest any han estat 10 les parelles lingüístiques que han funcionat a la població, principalment amb alumnes de l'Escola d'Adults, però també amb usuaris dels dos equipaments que són punt d'inscripció del programa, la Biblioteca La Cooperativa i el Centre Cívic.

Durant l'acte de cloenda alguns dels voluntaris i aprenents van voler explicar la seva experiència, per compartir-la i comentar-la amb els assistents. Des d'explicacions d'on feien les trobades lingüístiques a anècdotes o situacions divertides durant les converses es van anar compartint i van contribuir a enriquir l'experiència de tots.

Per acabar, els assistents van fer una partida a l'Scrabble gegant, i se'ls van lliurar els diplomes de participació al programa.

En aquesta edició, s'ha incorporat al Voluntariat per la llengua una quarantena d'establiments col·laboradors, comerços i establiments de serveis de Malgrat de Mar que es comprometen a mantenir el català a les persones que hi vagin, encara que no el parlin prou bé. Aquests establiments s'identifiquen amb la imatge del programa Voluntariat per la llengua, i s'han difós entre els participants a les parelles lingüístiques, que hi han pogut anar a fer pràctiques de conversa en català.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter