25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 9 de maig de 2018

Es tanca l'edició més nombrosa de parelles a Arenys de Mar

Ahir es va fer la cloenda de les parelles lingüístiques que s'han fet aquest any a Arenys de Mar, una trentena.

Es tanca l'edició més nombrosa de parelles a Arenys de Mar

Amb la col·laboració de l'Escola d'Adults i de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, s'ha aconseguit que aquesta hagi estat, fins ara, l'edició més nombrosa d'ençà que es van començar a fer parelles lingüístiques a la localitat, fa 14 anys, amb el Servei Municipal de Català.

En l'acte de cloenda alguns dels participants van voler explicar la seva experiència, des dels voluntaris més experimentats fins als més novells, i des dels aprenents més segurs amb el català fins als que encara els costa una mica. D'aquesta manera van elaborar un variat tapís d'històries particulars de relació amb la llengua i amb Arenys de Mar.

L'acte va concloure amb una demostració de danses d'alguns dels aprenents: una de Colòmbia i l'altra d'Armènia. I ballant tots una sardana, la Puntaire, que entronca amb la tradició de puntes que té la localitat i amb la visita que es va fer el mes passat al Museu de la Punta i al de la Mineralogia.

Al final, es va fer un berenar amb pastissos fets pels mateixos participants.

Les parelles lingüístiques d'Arenys de Mar van iniciar l'activitat el 27 de febrer passat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter