25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 4 de desembre de 2017

Anem al Teatre Poliorama

Alumnes de català i participants del VXL de Premià de Dalt i de Mar van a teatre. 

Anem al Teatre Poliorama

El passat dijous, 30 de novembre, alumnes dels cursos de català i participants del programa VXL de les oficines de català de Premià de Dalt i Premià de Mar van anar al Teatre Poliorama a veure l'obra Un cop l'any, dirigida per Àngel Llàcer.

En aquesta comèdia romàntica, dos grans actors de l'escena teatral del moment, Mar Ulldemolins i David Verdaguer, interpreten dos amants que es troben l'any 1975 i, després de passar la primera nit junts en un hotel, decideixen seguir amb la seva relació en secret: només es trobaran un cop l'any, el mateix dia, a la mateixa habitació, mentre la resta de la seva vida segueix amb els seus matrimonis i fills.

Durant el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a l'evolució que experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves vides.

Després d'assistir a l'obra, que els va agradar molt, van fer una visita guiada al teatre Poliorama: van ser a la sala d'assaig, van trepitjar l'escenari, van baixar per l'escala d'emergència, van veure cartells d'antigues i emblemàtiques obres de teatre, etc.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes