25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de desembre de 2017

Tertúlia a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou

El dimarts 28 de novembre es va fer la segona tertúlia en català del curs 2017-2018 a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou, amb el comentari del llibre El mestre de Kheops, de l'escriptor andorrà Albert Salvadó.

Tertúlia a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou

La voluntària lingüística Carme Giol va dinamitzar la tertúlia, a la qual van assistir els alumnes del nivell intermedi. Amb l'ajuda d'imatges que il·lustraven el desenvolupament de la novel·la, els assistents van comentar i analitzar amb detall aquesta història ambientada a l'Antic Egipte, que narra la vida d'un esclau que aconsegueix convertir-se en el mestre de Kheops, el faraó que va construir una de les tres grans piràmides de Gizeh. Amor, fidelitats, traïcions i lluites pel poder són els principals motors de la trama, que en molts moments esdevé un mirall de l'actualitat política i social del nostre entorn més immediat.

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Oficina de Català del Masnou en el marc del programa Voluntariat per la llengua, amb la col·laboració de la Biblioteca Joan Coromines.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes