25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 27 de novembre de 2017

Artur i Clementina a Premià de Dalt Ràdio

Els alumnes de Premià de Dalt enregistren el conte Artur i Clementina a Premià de Dalt Ràdio 

Artur i Clementina a Premià de Dalt Ràdio

El dia 21 de novembre, els alumnes del nivell Elemental de l'Oficina de Català de Premià de Dalt van anar a Premià de Dalt Ràdio a enregistrar el conte Artur i Clementina perquè s'emetés dissabte 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Van triar Artur i Clementina perquè és un d'aquells contes que et fan pensar en les relacions humanes, en la capacitat que tenen algunes persones d'anul·lar la personalitat d'un altre... Contes necessaris per adonar-nos que hem de valorar-nos més i aprendre a obrir els ulls davant de les actituds injustes i menyspreables. Aquesta història d'Adela Turín i Nella Bosnia, dos referents en contes sobre la coeducació i la igualtat a Itàlia des de fa més de trenta anys, rebutja la discriminació en favor de la igualtat entre sexes.

Després de l'enregistrament, la Isabel Xarrié, directora de Premià de Dalt Ràdio, els van explicar quina era la història de l'emissora municipal (com va néixer, on, amb quines persones...) i com funcionava una ràdio per dins (com s'enregistra, cap on està orientada l'antena, quins programes s'emeten...).


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes