25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 6 de juliol de 2017

Al Molta Malta ens expliquen com s'elaboren les cerveses

Ahir dimecres, 5 de juliol, va tenir lloc la segona activitat del Català a la fresca amb una xerrada sobre l'elaboració de la cervesa artesana a més d'un petit tast dels diferents tipus que es pot trobar al mercat.

 

Al Molta Malta ens expliquen com s'elaboren les cerveses

L'Adrià Felisart, propietari de l'establiment Molta Malta de Mataró i expert artesà cerveser, va rebre un grup, reduït però molt interessat, d'assistents i els va introduir dins el món de la cervesa artesana.

Els va explicar els diferents processos que s'han de fer per elaborar cervesa amb els 4 i únics ingredients que s'utilitzen, que són l'aigua, el gra de malta, el llúpol i el sucre. Els va explicar pas a pas el procés d'elaboració de la cervesa artesana; la maceració del gra de malta, el filtratge del most, l'ebullició del most, la fermentació i finalment l'embotellament. Els assistents van poder veure petites mostres de la matèria primera amb la qual s'elaboren els diferents tipus de cervesa.


Tot seguit, va explicar que a l'establiment Molta Malta disposen de 5 tiradors de diferents tipus de cervesa artesana per dispensar a granel i de neveres, a diferents temperatures per afinar la conservació dels diferents tipus de cervesa, amb més de 200 referències de cerveses tant locals, com nacionals i internacionals.

Els assistents van gaudir d'un petit tast d'aquestes cerveses de tirador mentre l'Adrià els explicava les diferents característiques de cadascuna d'elles.



Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes