Nous cursos trimestrals de català a l’Aula de Llengua de Tàrrega

Acolliment

Quaranta-set inscrits als cursos de català de gener a març del Consorci per a la Normalització Lingüística a la capital de l'Urgell

L'Aula de Llengua de Tàrrega ha iniciat els cursos del trimestre gener-març mantenint la presencialitat a l'aula i amb unes bones dades d'ocupació en tots els nivells. S'han ofert tres cursos dels nivells Inicial, Bàsic 1 i Bàsic 2, que han començat les classes el 10 de gener i s'allargaran fins al 16 de març, a raó de 4 h lectives setmanals en cada nivell. 


A banda d'aquesta oferta presencial a Tàrrega, el CPNL ofereix, també trimestralment, cursos en línia de tots els nivells amb aprenentatge autònom i seguiment  per part del tutor. La matrícula es formalitza al web www.cpnl.cat. Els cursos del CPNL tenen una durada trimestral, de manera que el proper mes de març es tornarà a obrir la matrícula amb nous cursos, tant presencials a l'Aula de Llengua de Tàrrega (aulatarrega@cpnl.cat) com en línia.


L'Aula de Llengua de Tàrrega, creada l'any 2008 en conveni amb l'Ajuntament de Tàrrega i sota la coordinació del Servei Comarcal de Català, ha permès consolidar un espai de formació i acolliment lingüístic, amb una oferta contínua de cursos que facilita la incorporació ràpida de l'alumnat als cursos i activitats. La formació progressiva que s'hi ofereix, des del nivell Inicial fins al Bàsic 3, i la resta d'activitats de dinamització possibiliten la integració d'aquestes persones i la seva participació activa en la societat de Tàrrega i de l'Urgell.
 

Vols compartir aquesta notícia?