Comencen els cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Lleida amb més de 890 inscrits, el 61% en cursos presencials

Acolliment , Acolliment > Cursos de català

La millora de la situació sanitària permet augmentar l'oferta de cursos presencials, que al CNL de Lleida passa dels 5 cursos presencials del darrer període lectiu a 34 en aquest primer trimestre del curs 2021-2022

Alumnes dels cursos presencials del Servei Local de Català de Lleida

Més de 890 inscrits comencen la seva formació en català al CNL de Lleida distribuïts entre les modalitats presencial, en línia i semivirtual. Els cursos d'aquest trimestre, iniciats a finals de setembre, acabaran el 9 i el 13 de desembre.

El 61% dels inscrits ha triat la modalitat presencial, que es concentra en els cursos més baixos (inicials, bàsics i elementals) per assegurar així l'aprenentatge del català entre les persones amb menys coneixements de la llengua. Els cursos que s'han organitzat en col·laboració amb la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania i amb el Departament de Salut són un bon exemple de la voluntat de contribuir a l'assoliment d'aquest objectiu.

El CPNL, però, continua apostant per les modalitats en línia (amb aprenentatge asíncron i tutories) i virtual (amb aprenentatge sincronitzat entre alumnat i tutor). Aquestes metodologies han estat molt ben considerades en l'enquesta de valoració dels alumnes del darrer període lectiu. Al CNL de Lleida, concretament, suposen el 34% del cursos, amb més de 400 inscrits.

Les persones interessades a formar-se en llengua catalana durant el 2n trimestre podran inscriure's als cursos durant el mes de desembre a través de la pàgina https://inscripcions.cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?