Inici del tercer trimestre a l’Aula de Llengua de Tàrrega

Acolliment > Cursos de català

L'Aula de Llengua de Tàrrega arrenca el tercer trimestre amb tres nous cursos. 

Els dies 28 i 29 d'abril van començar les classes del tercer trimestre a l'Aula de Llengua de Tàrrega. Els tres cursos que s'hi imparteixen són: Inicial, Bàsic 2 i Bàsic 3 que, a causa de la situació de pandèmia actual, encara continuen de manera virtual a través de la plataforma Teams.

Cal destacar l'alta demanda que hi ha hagut durant el període d'inscripció per al curs Inicial, que s'ha tancat amb 20 places. Aquest curs de nivell A1 està adreçat a alumnes que no han fet mai cap curs en català (i no coneixen cap llengua romànica o ben poc) i que, per tant, tenen el primer contacte amb la nostra llengua.

Els dos cursos de nivell Bàsic s'han ofert en franges de matí i de tarda a partir de la demanda horària de l'alumnat. Amb l'oferta d'aquests dos cursos, Bàsic 2 i Bàsic 3 es pretén donar continuïtat als alumnes que van començar el nivell bàsic de català (A2).

Cal dir que l'Aula de Llengua de Tàrrega va iniciar la seva activitat el mes de juliol de 2008 com una de les actuacions del Pla d'Acolliment Lingüístic del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a les comarques de Lleida. L'Aula organitza cursos de català per a persones no catalanoparlants a través del Servei Comarcal de Català de l'Urgell i gràcies a l'Ajuntament de Tàrrega.

Vols compartir aquesta notícia?