Inici de les classes de català del tercer trimestre a l'Aula de Llengua de Cervera

Acolliment > Cursos de català, Acolliment > Ep, escolta i parla!

L’Aula de Llengua de Cervera ofereix, aquest trimestre, tres cursos de català, un més gràcies al nou acord amb la Paeria.

Classe de català EP!2 presencial al Conservatori

A finals del mes d'abril es van iniciar les classes del tercer trimestre dels cursos de català per a adults no catalanoparlants a Cervera. Aquest trimestre, a causa de l'increment d'alumnes dels últims mesos i gràcies a l'acord a què s'ha arribat amb la Paeria de Cervera, s'ofereix un curs més de català. Així doncs, a partir d'ara, s'impartiran tres cursos cada trimestre.

Els tres cursos que acaben d'arrancar són un Bàsic 1 virtual, un curs Inicial presencial i un curs EP!2 presencial, que és el segon mòdul del curs EP!1 que es va realitzar el trimestre passat. Els cursos es duen a terme tant en horari de matí com de tarda.

Els cursos Inicial i EP!2 continuen presencialment al Conservatori, on es van traslladar durant el primer trimestre, ja que així disposen d'unes instal·lacions més grans que permeten poder mantenir les mesures de seguretat i salut durant la Covid-19.

Es tracta de tres cursos trimestrals diferents. El primer és  un curs Inicial, adreçat a alumnes que volen aprendre expressions quotidianes i frases molt simples per poder interactuar d'una manera senzilla en converses molt bàsiques. El segon, anomenat Ep! 2 Escolta i parla, és un curs pioner d'expressió oral adreçat principalment a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l'objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català, però que ja han cursat el primer mòdul (EP!1). I el tercer és un curs Bàsic 1 virtual, el qual s'imparteix a través de Microsoft Teams.

Els cursos estan organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística a través del Servei Comarcal de Català de la Segarra. Hi col·labora la Paeria de Cervera.

Vols compartir aquesta notícia?