Cinema en català

Oci i consum > Cinema en català > Difusió cinema en català

Avui divendres, 30 d'abril, s'estrenen als cinemes les pel·lícules 'Capità Dent de Sabre i el diamant màgic' i 'L'univers en miniatura de No-No', i també s'estrena a Netflix La família Mitchell contra les màquines. El doblatge al català compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

La família Mitchell contra les màquines

Katie Mitchell, una adolescent creativa i poc convencional, és acceptada a l'escola de cinema dels seus somnis, però els seus plans per volar a la universitat es veuen malmesos quan el seu pare, Rick, amant de la natura, decideix que la família acompanyi la Katie en el seu viatge a la facultat. Però, de cop i volta, tots els aparells electrònics decideixen que és hora de prendre el poder en una revolta tecnològica mundial. Amb l'ajut de dos robots amb errors de funcionament, hauran de treballar en equip per salvar... el món!
 

Estrena a Netflix disponible en versió doblada i subtitulada en català.

Capità Dent de Sabre i el diamant màgic

En la tercera producció de la saga noruega del capità Dent de Sabre, el pirata té molts fronts oberts mentre busca un diamant perdut. Segons la llegenda, existeix un diamant màgic que quan li toca la llum de la lluna plena compleix els desitjos de qui el té. Qui l'aconseguirà? Què li demanarà? Una trepidant aventura per mars llunyans i illes paradisíaques, amb canonades i exèrcits de micos rabiüts.


Disponible en versió doblada al català distribuïda per Paycom Multimedia a les següents sales:

L'univers en miniatura de No-No

L'ornitorrinc No-No i la seva colla viuen una vida tranquil·la i pacífica a les Basses del Bosc on fan pícnics i migdiades... fins que arriba alguna adversitat, que els animals protagonistes superen amb enginy i emoció.
Producció francesa que uneix dues històries d'animació 3D de colors brillants i alegres, tot simulant la textura de la plastilina i la tècnica de l'stop-motion.
El film, doblat al català, s'exhibeix també amb subtítols en català per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives. Recomanat per a infants a partir de 3 anys.

Podeu veure-la en la següents sales distribuïda per Pack Màgic:

Trobareu informació actualitzada sobre cinema a la pàgina de Cinema en català de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Vols compartir aquesta notícia?