La Cambra de Comerç de Lleida i PIMEC Lleida col·laboren amb l'Ofercat

Socioeconòmic

En les darreres setmanes, el CNL de Lleida s’ha reunit amb PIMEC i la Cambra de Comerç per presentar-los el Pla Ofercat.

PIMEC, a la qual pertanyen algunes de les associacions de comerciants més importants de la ciutat, ja ha fet arribar als seus socis informació sobre els serveis que té el CPNL per a comerços i petites empreses. De cara a la primavera està previst oferir una càpsula formativa breu per als associats on es tractarà, sobretot, qüestions de normativa lingüística.

Per la seva banda, la Cambra de Comerç de Lleida, que ja parla sobre normativa lingüística quan fa assessorament a noves empreses i comerços, a partir d’ara també donarà a conèixer els serveis del CPNL als seus usuaris. La formació que s’estudia oferir-los diferiria de la que s’ha plantejat amb PIMEC, ja que es van mostrar interessats per les sessions sobre eines i recursos lingüístics i sobre bones pràctiques lingüístiques.

Aquestes dos actuacions i les que puguin sorgir més endavant s’emmarquen dins el Pla Ofercat que el CNL de Lleida encara desenvoluparà aquest 2021 a la ciutat de Lleida.

Vols compartir aquesta notícia?