25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 21 de març de 2019

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques

La primavera arriba a les Borges amb aires ben poètics

Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia 2019 a la capital de les Garrigues, en primer lloc la responsable del Servei Comarcal de Català va llegir el missatge de la directora general de la UNESCO. Seguidament, usuaris de la Biblioteca i antics alumnes dels cursos de català van recitar el poema "Poesia", de Rosa Fabregat, en diverses llengües (català, castellà, alemany, anglès, àrab, francès, italià, mandinga, portuguès, romanès i rus) acompanyats a la guitarra per la cantant Montse Safont.

Tot seguit, l'escriptora Montse Mateos va presentar el darrer llibre de poemes de l'escriptor Jesús M. Villafranca, Nadie junto al mar. Finalment, el mateix autor va llegir algun dels seus poemes. Quatre alumnes de l'Escola de Música de les Garrigues van amenitzar la vetllada amb diverses interpretacions musicals.

La iniciativa es va dur a terme el dijous 21 de març al vespre a la Sala Maria Lois de les Borges Blanques. L'acte va comptar amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat i la col·laboració de l'Escola de Música de les Garrigues i el Servei Comarcal de Català de les Garrigues.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter