25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 21 de març de 2019

Ai, quin embolic! Tret de sortida de la gimcana lingüística amb Mollerussa Comercial

Aquesta vuitena edició, dedicada a  les endevinalles i els mots encreuats, demostra que aquesta activitat està plenament consolidada.

Ai, quin embolic! Tret de sortida de la gimcana lingüística amb Mollerussa Comercial

Del 21 de març al 8 d'abril

Vuitena edició de la gimcana lingüística pels comerços de Mollerussa, organitzada per Mollerussa Comercial i el Servei de Català del Pla d'Urgell

Enguany encarem l'Ai, quin embolic! dedicat a les endevinalles i als mots encreuats. Així, 15 establiments lluiran als aparadors una sèrie d'endevinalles, la solució de les quals caldrà encasellar-la en forma de mots encreuats.

Com cada any, aquesta gimcana té un doble públic: per una banda, totes les persones  que lliurement hi vulguin participar i, per l'altra, els alumnes de cicle superior de les escoles de Mollerussa.

Els cartells estan penjats del dia 21 de març al 8 d'abril als aparadors. I durant aquests dies els establiments donaran butlletes a qui els les demani. A les escoles les butlletes es repartiran directament als nens i nenes de cicle superior.

Es tracta enguany d'anar resseguint les botigues que estan relacionades a la butlleta i apuntar-hi la solució de l'endevinalla al lloc que li pertoqui. Aquells que facin un mínim de 13 encerts entraran al concurs. Per al públic en general se sortejaran 4 vals de 25 molleuros. Les escoles que hi participin rebran, pel sol fet d'haver esperonat els alumnes a prendre-hi part, un val de 50 molleuros. A més, a cada escola hi haurà un sorteig entre els alumnes de cinquè i un altre entre els alumnes de sisè. Els lliuraments de premis tindran lloc el dia 23 d'abril, a cada escola i a la seu del Consell Comarcal.

Aquesta gimcana, plenament consolidada a la ciutat, guanya adeptes cada any. I això ens ho demostra l'índex de participació, que creix en cada edició.


Alba Pla

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter