25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 28 de febrer de 2019

Dia Internacional de la Llengua Materna a Alfarràs

Dia Internacional de la Llengua Materna a Alfarràs

L'alumnat del nivell inicial l'ha celebrat amb el projecte Paraules compartides

Aquesta activitat ha estat molt enriquidora perquè, a més d'aprofundir en totes les llengües maternes que es parlaven a classe, s'ha fet un petit exercici lingüístic comparatiu. Es tractava de consensuar cinc paraules que tinguessin un significat especial per a l'alumnat i s'han traduït a la resta de llengües. Els mots escollits han estat: mare, família, salut, feina i pau. Posteriorment,  s'ha presentat l'activitat a totes les classes de l'Escola Pinyana, 8 en total, s'ha interactuat amb els alumnes dels cursos de Primària i s'ha posat en valor la llengua materna de cadascú.

Ha estat una activitat molt satisfactòria i emotiva, perquè a més de l'aprenentatge en la diversitat lingüistica, hi ha hagut una molt bona relació entre tots els actors: mares i pares, filles i fills, professorat i integradora social.

Aquesta activitat estava prevista per al dia 21 de febrer, Dia Internacional de la Llengua Materna, però es va haver d'ajornar a causa de la vaga general.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter