25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 20 de febrer de 2019

El Dia Internacional de la Llengua Materna a Balaguer

L'alumnat del curs bàsic ha celebrat el Dia Internacional de la Llengua Materna amb una classe especial en què s'han sentit totes les llengües dels alumnes a l'aula.

El Dia Internacional de la Llengua Materna a Balaguer

El dimecres 20 de febrer, els alumnes del curs de nivell bàsic 2 que s'està duent a terme a Balaguer han celebrat el Dia Internacional de la Llengua Materna. Durant la classe, els alumnes han llegit les traduccions en català de contes escrits en les seves llengües i, a  més, n'han pogut sentir un breu fragment en llengua original. S'hi ha treballat contes en les quatres llengües maternes dels alumnes del curs: castellà, fula, polonès i rus.

Per completar la reflexió sobre la riquesa de les diferents llengües, l'alumnat ha jugat al joc dels alfabets.  A partir de les característiques de nou alfabets, havien d'identificar-los correctament.

Els contes i els àudios s'han extret projecte del CNL de Sabadell 20 contes comptats, que es va dur a terme al Servei Local de Català i Ràdio Badia per commemorar el Dia de la llengua materna el 2012. Ha estat una activitat molt emotiva, ja que els ha agradat sentir la seva llengua al curs de català.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter