25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dissabte, 22 de desembre de 2018

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" al Museu de la Vall de Lord

Del 22 al 31 de desembre es pot visitar al Museu - Centre d'Interpretació de la Vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa".

L'exposició

Exposició Fabra al Museu de la Vall de Lord (desembre 2018)

Aquesta exposició forma part del grup d'activitats que al llarg de l'any 2018 s'han organitzat en moltes localitats de Catalunya, i també a Prada de Conflent i a Bilbao, per donar a conèixer la figura i obra de Pompeu Fabra amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del seu naixement i dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

La visita al museu que acull aquesta exposició brinda l'oportunitat de descobrir la història de la Vall amb tot un seguit de col·leccions que s'han museïtzat i que, des del 2013, entren dins el projecte de presentar-les sota quatre eixos explicatius: la pedra, la fusta, el guix i la llana.  

L'entrada al museu és pel claustre de l'església de Sant Llorenç de Morunys i està obert els dissabtes (d'11 a 13.30 h i de 17.30 a 20 h) i els diumenges i festius (d'11 a 13.30 h), a part d'altres hores concertades si s'escau.

L'Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, la biblioteca municipal i l'Associació Cultural Vall de Lord col·laboren amb el CPNL per portar l'Any Pompeu Fabra 2018 en aquesta vila.


Servei Comarcal de Català del Solsonès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter