25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 5 de desembre de 2018

Més de 120 d’activitats per a tot l’alumnat dels 17 centres educatius del Pallars Jussà i més de 30 institucions implicades

JussàEduca va començar l'any 2002 oferint una dotzena d'activitats amb l'objectiu de promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l'alumnat dels centres educatius. Actualment, el 17è Pla conté més de 120 activitats per a l'alumnat, el professorat i la comunitat educativa, oferides i finançades per ajuntaments, institucions públiques i entitats. Es tracta d'una eina didàctica de suport als ensenyaments que connecta l'escola, el currículum i el territori.

Més de 120 d’activitats per a tot l’alumnat dels 17 centres educatius del Pallars Jussà i més de 30 institucions implicades

Enguany, entre les activitats, destaquen com a novetats, les propostes educatives del Geoparc Conca de Tremp-Montsec per donar a conèixer el patrimoni del seu territori, la jornada escolar de la Fira del circ de Sant Martí de Talarn, el projecte Ràdio a l'escola,  la Jornada STEAM al Pallars adreçada al professorat i la nova proposta de l'EdA de Tremp sobre la guerra civil a la Conca Dellà.

L'acte de presentació va tenir lloc el 4 de desembre, a l'Epicentre de Tremp. Hi varen intervenir el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, i l'alcalde de Tremp, Joan Ubach. La directora del CRP del Pallars Jussà, Victòria Xifré, va presentar les novetats d'aquest curs. Daniel Gabarró, mestre, escriptor i psicopedagog va pronunciar la conferència Com ensenyar a pensar al nostre alumnat? Hi van assistir més de 80 docents i públic en general.


SCC Pallars Jussà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes