25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 7 de juny de 2018

Èxit de públic a la cloenda del curs del CNL de Lleida

Més de 120 persones van assistir a l'estrena de l'obra "Les tres cares d'Eva", interpretada pels Amateurs del CNL

Èxit de públic a la cloenda del curs del CNL de Lleida

El Amateurs del CNL al final de l'obra

El 6 de juny, a dos quarts de vuit del vespre, l'Espai Orfeó es va omplir de gom a gom per veure la representació del grup de teatre Amateurs del CNL. L'obra escollida, "Les tres cares d'Eva", és una adaptació teatral d'un recull de textos que, en clau de comèdia, narra tres etapes dins el cicle vital d'una dona: l'adolescència, la maduresa i vellesa.

Els intèrprets, exalumnes, alumnes, voluntaris i aprenents del CNL de Lleida, van posar-se el públic a la butxaca en una posada en escena propera, àgil i plena d'humor. Joan Ramon Vara, director i voluntari per la llengua, porta cinc anys dirigint aquest grup d'artistes amateurs que fan del teatre un mitjà per perfeccionar l'expressió oral en català.

El grup de teatre Amateurs del CNL és una de les moltes activitats lúdiques i culturals que el CNL de Lleida ofereix als seus usuaris per completar l'aprenentatge de la llengua que es duu a terme a les aules. El teatre és un vehicle per compartir emocions, alegries i penes i també una bona eina per aprendre llengua i cultura. 

Aquesta activitat, organitzada pel CNL de Lleida, ha comptat amb la col·laboració de l'Orfeó Lleidatà, l'Ajuntament de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


CNL de Lleida

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes