25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 4 de juny de 2018

Conferència Fabra a Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila, de Mollerussa, va acollir la conferència "Dades i curiositats a l'entorn del seny ordenador de la llengua catalana", a càrrec de Mònica Montserrat, una acte més dels programats per a aquest Any Fabra.

Conferència Fabra a Mollerussa

"Dades i curiositats entorn del seny ordenador de la llengua catalana", a càrrec de Mònica Montserrat

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", que començarà avui el seu itinerari cap a les Borges Blanques, i la conferència han sigut dos dels actes que ha acollit Mollerussa en l'Any Fabra, a banda d'activitats fetes a les aules (Dictats Fabra) i la gimcana lingüística Ai, quin disbarat!, que enguany la hi hem relacionat.

Mònica Montserrat és consultora de 'Llengua, cultura i societat' a la UOC, professora i coordinadora del Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la UAB i creadora, juntament amb David Paloma, de la Ruta Pompeu Fabra (per Barcelona, Prada i Bilbao). 

A "Dades i curiositats entorn del 'seny ordenador de la llengua catalana' fa un recorregut cronològic per les diferents etapes vitals de Pompeu Fabra, lligades a l'obra i al context social. 

La conferència va ser molt elogiada pels assistents, sobretot per la gran quantitat de dades que va donar sobre el Mestre, conegudes i desconegudes. 


Alba Pla

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes