25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 28 de maig de 2018

Cloenda del curs Intermedi 3 de Mollerussa al Parc de les Olors de Linyola

Hem acabat el curs, i per celebrar-ho hem fet una visita guiada al Parc de les Olors de Linyola. L'experiència ha estat realment positiva i molt recomanable.

Cloenda del curs Intermedi 3 de Mollerussa al Parc de les Olors de Linyola

El Parc de les Olors de Linyola està situat als terrenys d' una antiga teuleria del poble, la Bòbila del Xifré i els camps que l'envolten. El Parc disposa d'uns 6.000 m2 d'àrea enjardinada i té unes vistes cap al sud que permeten contemplar el paisatge característic del Pla d'Urgell: una plana pràcticament contínua, amb relleus molt suaus i horitzons rectilinis, i amb una de les postes de sol més espectaculars de Catalunya.

L'àrea enjardinada està estructurada en diferents parterres, amb una pèrgola central i dues avingudes també amb pèrgoles que donen ombra i que trenquen en alçada el camp pràcticament pla on s'hi han plantat més de 90 espècies de plantes aromàtiques i medicinals i més de 40 espècies d'arbres i arbusts. Les plantes estan agrupades segons les seves aplicacions, tant culinàries, medicinals com aromàtiques, i especialment en relació amb els diferents oficis artesans, que feien servir aquestes plantes per fer objectes com cistells, tints per la roba, eines per al camp i treballs variats.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes