25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 20 d'abril de 2018

Les dones, protagonistes del 3r DictaCAT

El 19 d'abril a la tarda, a la Biblioteca Pública de Lleida, una setantena de persones van participar al 3r DictaCAT, el dictat popular que organitza el CNL de Lleida.

Les dones, protagonistes del 3r DictaCAT

La sala d'actes de la Biblioteca Pública de Lleida estava gairebé plena en la celebració de la revetlla de Sant Jordi. Per tercer any consecutiu, el CNL de Lleida ha organitzat aquest activitat que compta amb gran acceptació entre alumnes, exalumnes i voluntaris.

Enguany, per commemorar el 100 anys del naixement de Maria Aurèlia Capmany, es va llegir un fragment d'una de les cartes del seu llibre Cartes impertinent de dona a dona, un recull de textos feministes, provocatius i molt vigents encara avui dia. La persona encarregada de llegir-lo va ser la Noèlia Casellas, subdelegada de la CCMA a Lleida i redactora de Catalunya Ràdio, que ens va apropar, amb la seva veu, a la figura de Capmany.

Les guanyadores, tres dones alumnes dels cursos de català, van rebre un val regal per gastar en diferents establiments de la comarca. Aquesta edició ha comptat amb el suport de la Biblioteca Pública de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.


SLC de Lleida

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter