25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 16 d'abril de 2018

Els participants de les tertúlies del VxL amb la llengua i la cultura

Una seixantena de persones van visitar el Museu de l'Automoció de Lleida i van passar una estona divertida de jocs en català en companyia del Banyetes.

Els participants de les tertúlies del VxL amb la llengua i la cultura

Els assistents en companyia del Banyetes

Aquest dissabte, 14 d'abril,  a les 11 de matí, els participants i dinamitzadors de les tertúlies que es fan a diverses escoles de Lleida han visitat les instal·lacions del Museu de l'Automoció. Acompanyats de familiars, han gaudit d'una visita guiada que els ha transportat per la història automobilística de la ciutat. Tot seguit, al Centre Cívic de Cappont, s'ha fet una xocolatada per a tots els assistents. Amb la panxa plena i les energies renovades, el Banyetes ha animat una sessió de jocs i cançons en català que ha fet que petits i grans s'ho passessin d'allò més bé.

L'activitat ha comptat amb el suport de la Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, per la cessió de l'espai i la megafonia, i amb la col·laboració de SUPSA Supermercats Pujol, Dones de Balàfia associació i Josep Maria Mir, que han patrocinat la xocolatada.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter