25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 11 d'abril de 2018

Un grup d’Erasmus+ France visita el CNL de Lleida

En el marc del projecte europeu Professionalització del personal dels centres socials i socioculturals.

Un grup d’Erasmus+ France visita el CNL de Lleida

El grup visitant en una aula del CNL

La Federació d'Associacions de Veïns de Lleida participa i col·labora, per segon any consecutiu, en el projecte europeu Professionalització del personal dels centres socials i socioculturals, que desenvolupa la Federació Nacional de Centres Socials i Socioculturals de França. La FAVLL és una de les 6 entitats escollides d'Europa per dur a terme una de les estades d'observació, i un grup de 15 participants francesos, membres de les federacions involucrades, estan visitant la ciutat de Lleida aquesta setmana per conèixer diferents entitats, associacions o institucions de la ciutat.

Una d'aquestes visites va ser ahir al matí al CNL de Lleida. Vam aprofitar per fer-los una presentació general del CPNL i els vam explicar amb més detall algunes de les activitats que es desenvolupen al  CNL de Lleida. També  els vam parlar del programa Voluntariat per la Llengua i del  Parla.cat, pels quals es van mostrar interessats. Com a obsequi, els vam donar una bossa amb material informatiu i algun recurs per començar a aprendre català.

La visita d'aquesta delegació francesa és una bona oportunitat per donar a conèixer a l'exterior la feina que fa el CPNL . A més, cal destacar que la valoració també és molt positiva per l'altra part, ja que els apropa a altres realitats i maneres de fer que desconeixien .


SLC de Lleida

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter