25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 1 de desembre de 2017

Finalitza el curs de català i de coneixement de l'entorn de Balaguer

Des del mes de setembre fins a finals de novembre ha tingut lloc un curs de català i un altre de coneixement de l'entron en el marc del Programa de Reintegració al Treball.

Finalitza el curs de català i de coneixement de l'entorn de Balaguer

Sortida al Museu Comarcal de la Noguera

A mitjans setembre el Consorci per a la Normalització Lingüística va començar un curs de català a Balaguer entre els alumnes que participaven al Programa de Reinserció al Treball, coordinat per l'Associació Reintegra. Un cop finalitzat el curs de llengua, els alumnes van fer també un curs de coneixement de l'entorn. Dins de les 120 hores formatives, han fet un total de 65 hores de llengua.

Aquest programa, finançat pel Fons Social Europeu i per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, ofereix la possibilitat a les persones que hi participen de formar-se i posar en pràctica els coneixements que s'aprenen al llarg del curs. Com a cloenda del curs de coneixement de l'entorn, els alumnes van poden gaudir d'una sortida pel centre històric de Balaguer i d'una altra al Museu Comarcal de la Noguera, acompanyats d'una guia que va explicar-los tota la història de la ciutat.  


CNL de Lleida, SCC de la Noguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes