25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 219 notícies disponibles
Dimarts, 19 de novembre de 2019

Curs de català de nivell Bàsic 1 a Tremp

Curs de català de nivell Bàsic 1 a Tremp Amb vint inscrits procedents del Marroc, Senegal, Gàmbia, Colòmbia, Romania i Brasil
Dilluns, 18 de novembre de 2019

Visita guiada al Museu de la Noguera dels alumnes del curs bàsic

Visita guiada al Museu de la Noguera dels alumnes del curs bàsic Els alumnes del curs de nivell bàsic 1 que s'està duent a terme a Balaguer visiten el 14 de novembre el Museu de la Noguera.
Dilluns, 11 de novembre de 2019

Finalitza el segon curs de català a Artesa de Segre per a joves que emigren sols

Finalitza el segon curs de català a Artesa de Segre per a joves que emigren sols Durant els mesos de setembre, octubre i principis de novembre els joves que han emigrat sols i que s'estan a la casa de Salgar han cursat 45 hores de llengua catalana, les quals donaven continuïtat al curs del mes de juliol.
Dilluns, 11 de novembre de 2019

A Mollerussa hem comentat 'Anatomia de les distàncies curtes'

A Mollerussa hem comentat  'Anatomia de les distàncies curtes' Els alumnes del taller d'ortografia han llegit Anatomia de les distàncies curtes, de Marta Orriols, i avui l'hem comentat a l'aula. 
Dilluns, 11 de novembre de 2019

Club de lectura fàcil a Mollerussa

Club de lectura fàcil a Mollerussa Les alumnes del curs de nivell Bàsic 1 (provinents de Colòmbia, Veneçuela, Perú, Xile, Cuba, les Filipines, Romania, el marroc i l'Estat espanyol) han llegit a casa El maputxe sense ombra, conte peruà que hem comentat després a l'aula.
Dimarts, 5 de novembre de 2019

Inici d'un nou cicle de LF en català a Solsona

Inici d'un nou cicle de LF en català a Solsona El dia 29 d'octubre va tenir lloc a la Biblioteca Carles Morató de Solsona la presentació del programa de lectures fàcils en català previst a partir d'aquest mes de novembre i fins al mes de maig de 2020 a la mateixa biblioteca.
Dijous, 31 d'octubre de 2019

Les alumnes del curs de català Bàsic 1 de Mollerussa celebren la Castanyada

Les alumnes del curs de català Bàsic 1 de Mollerussa celebren la Castanyada
Dimarts, 8 d'octubre de 2019

L’Urgell enceta els cursos de català del darrer trimestre

L’Urgell enceta  els cursos de català del darrer trimestre Des del Servei Comarcal de Català de l'Urgell encetem aquest darrer trimestre de l'any amb una oferta de cursos presencials i a distància que pretén atendre la diversitat de necessitats i de nivells de la població de Tàrrega i l'Urgell
Dijous, 25 de juliol de 2019

Finalitza el primer curs de català a Artesa de Segre per a joves que emigren sols

Finalitza el primer curs de català a Artesa de Segre per a joves que emigren sols Durant el mes de juliol els joves que han emigrat sols i que s'estan a la casa de Salgar han cursat 45 hores de llengua catalana. 
Dijous, 18 de juliol de 2019

El Servei Comarcal de Català del Segrià (CNL de Lleida) i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses signen un conveni

El Servei Comarcal de Català del Segrià (CNL de Lleida) i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses signen un conveni Els objectius del conveni són fomentar l’ús social del català, el coneixement del patrimoni de la Pedra Seca de Torrebesses i promoure el programa Voluntariat per la llengua.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter