25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 207 notícies disponibles
Divendres, 21 de setembre de 2018

M. Rosa Lloret inaugura l'exposició sobre Pompeu Fabra a Tremp

M. Rosa Lloret inaugura l'exposició sobre Pompeu Fabra a Tremp Una seixantena de persones segueixen la conferència de M. Rosa Lloret (Universitat de Barcelona) que descobreix la faceta de Pompeu Fabra com a professor de llengua catalana.
Dilluns, 10 de setembre de 2018

Jordi Manent parla de Pompeu Fabra a Balaguer

Jordi Manent parla de Pompeu Fabra a Balaguer Jordi Manent destaca el caràcter cívic de Fabra.
Dijous, 6 de setembre de 2018

Commemoració de l’Any Pompeu Fabra a Balaguer

Commemoració de l’Any Pompeu Fabra a Balaguer Per commemorar l'Any Fabra hi ha una exposició dedicada al lingüista i dues conferències. A més, Fabra també centrarà l'acte institucional de l'Onze de setembre
Dimecres, 5 de setembre de 2018

Es convoca el 28è Premi de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro

Es convoca el 28è Premi de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro El termini de presentació dels treballs acaba el 26 d'octubre. Els guanyadors es coneixeran a finals de novembre.
Diumenge, 22 de juliol de 2018

Nombrós públic en la celebració de l'Any Fabra 2018 a Alcoletge

Nombrós públic en la celebració de l'Any Fabra 2018 a Alcoletge Diumenge 22 de juliol, a les 12h del migdia, va tenir lloc la presentació de l'Any Fabra 2018 a Alcoletge amb dos accions: la inauguració de l'exposició «Pompeu Fabra, una llengua completa» i la conferència «Pompeu Fabra vist des de Lleida», a càrrec de Ramon Sistac, doctor en filologia catalana i professor de la Universitat de Lleida.
Divendres, 6 de juliol de 2018

Cloenda del VxL al Turó de la Seu Vella

Cloenda del VxL al Turó de la Seu Vella Un grup de voluntaris i aprenents fan una visita guiada per la canonja, la catedral i el claustre.
Dijous, 5 de juliol de 2018

Exposició i conferència sobre Fabra a la Seu d'Urgell

Exposició i conferència sobre Fabra a la Seu d'Urgell La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell va acollir la conferència "Els dos projectes de Pompeu Fabra", a càrrec de David Paloma, com a acte d'inauguració de l'exposició sobre Fabra.
Dimecres, 4 de juliol de 2018

Participants del VxL (2018) al carrer de Pompeu Fabra de Solsona

Participants del VxL (2018) al carrer de Pompeu Fabra de Solsona Aquest dimecres, 4 de juliol, un grup de participants del Voluntariat per la Llengua a Solsona i del Club de LF en llengua catalana han acomiadat aquestes activitats en una trobada al carrer de Pompeu Fabra d'aquesta localitat.
Dijous, 28 de juny de 2018

Presentació del Parla.cat per cloure els cursos de l'Aula de Llengua de Tàrrega

Presentació del Parla.cat per cloure els cursos de l'Aula de Llengua de Tàrrega Durant la presentació, els alumnes s'han pogut donar d'alta a la plataforma i habituar-se al seu funcionament. D'aquesta manera, podran continuar practicant durant l'estiu de forma autònoma. Durant el mes de juliol, però, l'activitat de l'Aula de Llengua no s'atura, sinó que es manté amb el Grup de conversa per  als aprenents que ja parlen una mica el català i volen adquirir més fluïdesa, i el Curs d'introducció al Bàsic 1 per aquelles persones que encara no s'han iniciat en l'aprenentatge de la llengua.
Dijous, 28 de juny de 2018

Cursos d'estiu a l'Aula de Llengua de Tàrrega

Cursos d'estiu a l'Aula de Llengua de Tàrrega L'Aula de Llengua de Tàrrega enceta el mes de juliol amb un total de 25 persones inscrites als dos cursos de 20 hores d'Introducció a la llengua oral, que s'impartiran en horari de matí.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes