25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 216 notícies disponibles
Dimarts, 20 de novembre de 2018

EL CNL de Lleida signa un conveni amb l'Associació Down Lleida

EL CNL de Lleida signa un conveni amb l'Associació Down Lleida Els pactes inclouen, sobretot, actuacions pel Voluntariat per la llengua
Divendres, 16 de novembre de 2018

En marxa a Tremp el curs de Coneixement de Catalunya

En marxa a Tremp el curs de Coneixement de Catalunya Aquest curs de 15 hores forma part de la formació de Primera Acollida impulsat per Servei d'Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà
Divendres, 16 de novembre de 2018

Els alumnes de Suficiència del Pla assisteixen a la xerrada sobre Pedrolo

Els alumnes de Suficiència del Pla assisteixen a la xerrada sobre Pedrolo Els alumnes de Suficiència del Pla van assistir el 16 de novembre a la xerrada "Trajecte final, de Pedrolo", aprofitant que ara mateix estan llegint aquest llibre per al club de lectura.
Dimecres, 14 de novembre de 2018

EL CNL de Lleida signa un conveni amb FeSalut

EL CNL de Lleida signa un conveni amb FeSalut Per promoure l'ús social del català i el Voluntariat per la llengua.
Dimecres, 14 de novembre de 2018

Espectacle de titelles “Mestre Fabra, caçador de paraules”, a Solsona

Espectacle de titelles “Mestre Fabra, caçador de paraules”, a Solsona Dins els actes de commemoració de l'Any Pompeu Fabra 2018, el dia 12 de novembre la Biblioteca Carles Morató de Solsona va oferir l'espectacle de titelles "Mestre Fabra, caçador de paraules", a càrrec de la companyia Peus Grossos. Amb aquest espectacle es clou a Solsona el cicle d'activitats programades durant la tardor al voltant de la figura de Pompeu Fabra, del qual el Consorci per a la Normalització Lingüística ha estat un dels promotors.
Dimarts, 13 de novembre de 2018

Conferència sobre Pompeu Fabra a les Borges Blanques

Conferència sobre Pompeu Fabra a les Borges Blanques El passat 13 de novembre a les 18.30 h, la Sala Maria Lois de la Casa de la Cultura de les Borges Blanques va acollir la conferència "Pompeu Fabra, el miracle de la ce trencada", a càrrec del periodista i escriptor Genís Sinca.
Diumenge, 11 de novembre de 2018

Conferència Fabra a Solsona, amb Mònica Montserrat

Conferència Fabra a Solsona, amb Mònica Montserrat  "Dades i curiositats entorn del 'seny ordenador de la llengua catalana'" va ser el títol de la conferència que Mònica Montserrat va impartir a Solsona el passat dia 9 de novembre, a la Biblioteca Carles Morató, convidada pel Consorci per a la Normalització Lingüística.
Dimarts, 6 de novembre de 2018

Monòleg "Pompeu Fabra: jugada mestra!", a Solsona

Monòleg El dia 5 de novembre la Bibiloteca Carles Morató de Solsona va acollir la representació del monòleg teatral "Pompeu Fabra: jugada mestra!" dins els actes de celebració de l'Any Pompeu Fabra 2018, en els quals participa el Consorci per a la Normalització Lingüística.
Dilluns, 29 d'octubre de 2018

Conferència sobre Pompeu Fabra a Tàrrega

Conferència sobre Pompeu Fabra a Tàrrega El passat divendres dia 26 d'octubre va tenir  lloc a la sala de plens del Consell Comarcal de l'Urgell l'acte de commemoració de l'Any Fabra a la comarca de l'Urgell amb la conferència 'Els dos projectes de Pompeu Fabra', a càrrec de David Paloma,  professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Dimarts, 23 d'octubre de 2018

Acte d'inauguració del curs 2018-2019

Acte d'inauguració del curs 2018-2019 Gairebé una vuitantena de persones van assitir a l'acte d'inauguració del curs 2018-2019 del CNL de Lleida

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes