25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 221 notícies disponibles
Dijous, 10 de gener de 2019

Nou curs de nivell Bàsic 1 a Agramunt

Nou curs de nivell Bàsic 1 a Agramunt Aquesta setmana ha començat un curs de llengua catalana de nivell Bàsic 1 a l'Ajuntament d'Agramunt impartit per la tècnica comarcal del Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquest curs, de 45 h de durada, s'allargarà fins a finals de març i es pretén que tingui continuïtat amb el B2 i B3. D'aquesta manera els alumnes tindran l'oportunitat d'examinar-se del certificat de nivell A bàsic en acabar els tres nivells.
Dissabte, 22 de desembre de 2018

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" al Museu de la Vall de Lord

L'exposició Del 22 al 31 de desembre es pot visitar al Museu - Centre d'Interpretació de la Vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa".
Dimecres, 12 de desembre de 2018

Els alumnes del Pla comenten 'Trajecte final' al club de lectura

Els alumnes del Pla comenten 'Trajecte final' al club de lectura Els alumnes de Suficiència han llegit l'obra Trajecte final, de Manuel de Pedrolo. 
Dimecres, 5 de desembre de 2018

Més de 120 d’activitats per a tot l’alumnat dels 17 centres educatius del Pallars Jussà i més de 30 institucions implicades

Més de 120 d’activitats per a tot l’alumnat dels 17 centres educatius del Pallars Jussà i més de 30 institucions implicades JussàEduca va començar l'any 2002 oferint una dotzena d'activitats amb l'objectiu de promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l'alumnat dels centres educatius. Actualment, el 17è Pla conté més de 120 activitats per a l'alumnat, el professorat i la comunitat educativa, oferides i finançades per ajuntaments, institucions públiques i entitats. Es tracta d'una eina didàctica de suport als ensenyaments que connecta l'escola, el currículum i el territori.
Dilluns, 3 de desembre de 2018

Lliurament de premis del XVIII Concurs de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro

Lliurament de premis del XVIII Concurs de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro 204 participants arriben a la fase final del Concurs 
Divendres, 30 de novembre de 2018

Presentació de les parelles lingüístiques amb els Castellers de Lleida

Presentació de les parelles lingüístiques amb els Castellers de Lleida Aquesta tardor s'ha format una quinzena de parelles a la ciutat de Lleida
Dijous, 29 de novembre de 2018

Finalitzen els cursos de català per a persones no catalanoparlants a Balaguer

Finalitzen els cursos de català per a persones no catalanoparlants a Balaguer Entre finals de novembre i principis de desembre finalitzen els dos cursos de català de nivell bàsic 1.
Dijous, 29 de novembre de 2018

Sessió d'usos no sexistes en el llenguatge a l'Urgell

Sessió d'usos no sexistes en el llenguatge a l'Urgell Personal de l'Administració local de l'Urgell ha participat aquest matí en una sessió de dues hores impartida per la tècnica del Servei Comarcal de Català sobre els recursos per visibilitzar més les dones en el llenguatge administratiu i evitar usos androcèntrics o que pertetuïn estereotips de gènere. 
Divendres, 23 de novembre de 2018

El Centre del Romànic i el CPNL s'uneixen per fomentar el català i el coneixement de l'entorn

El Centre del Romànic i el CPNL s'uneixen per fomentar el català i el coneixement de l'entorn Els alumnes i voluntaris per la llengua del CPNL gaudiran de descomptes per visitar les esglésies de la Vall de Boí en els pròxims dos anys
Dimecres, 21 de novembre de 2018

Els establiments del centre històric de Balaguer s’adhereixen al programa del Voluntariat per la llengua

Els establiments del centre històric de Balaguer s’adhereixen al programa del Voluntariat per la llengua Tretze establiments del centre històric de Balaguer i un del carrer d'Urgell s'ha adherit al programa Voluntariat per la llengua.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes