25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 233 notícies disponibles
Divendres, 22 de març de 2019

Alumnes del CPNL participen de la festa del Dia Mundial de la Poesia a Solsona

Alumnes del CPNL participen de la festa del Dia Mundial de la Poesia a Solsona El dia 21 de març alumnes del CPNL van participar en la vetllada poètica que ortganitzen la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Solsona i la Biblioteca Carles Morató en col·laboració amb diverses entitats solsonines. La celebració va aplegar prop d'un centenar de persones (entre públic i participants).
Dijous, 21 de març de 2019

Ai, quin embolic! Tret de sortida de la gimcana lingüística amb Mollerussa Comercial

Ai, quin embolic! Tret de sortida de la gimcana lingüística amb Mollerussa Comercial Aquesta vuitena edició, dedicada a  les endevinalles i els mots encreuats, demostra que aquesta activitat està plenament consolidada.
Dijous, 21 de març de 2019

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques
Dilluns, 18 de març de 2019

Taller de poesia visual a l'Aula de Llengua de Tàrrega

Taller de poesia visual a l'Aula de Llengua de Tàrrega Alumnes de Bàsic 1 i un grup de joves de l'Associació Alba creen poesies visuals inspirant-se en Joan Brossa.
Divendres, 15 de març de 2019

Visita al Patrimoni Històric d'Alcarràs

Visita al Patrimoni Històric d'Alcarràs Els alumnes del nivell Inicial d'Alcarràs van visitar,  dimecres 13 de març, el Fossar i el Centre d'Interpretació del Món Rural, a càrrec de la tècnica de Patrimoni municipal, Rosa Herguido.
Dimecres, 13 de març de 2019

'Un cel de plom', al Club de Lectura del Pla d'Urgell

'Un cel de plom', al Club de Lectura del Pla d'Urgell Dos alumnes han sigut els encarregats de conduir el club de lectura de l'obra al voltant de la vida de Neus Català. 
Dimecres, 13 de març de 2019

Dia Mundial de la Poesia, a Mollerussa

Dia Mundial de la Poesia, a Mollerussa Els alumnes de Suficiència han llegit a l'aula el poema 'Poesia', de Rosa Fabregat, en diferents llengües (català, castellà, alemany, anglès i romanès).
Dimecres, 13 de març de 2019

Dia Mundial de la Poesia, a Mollerussa

Dia Mundial de la Poesia, a Mollerussa Els alumnes del curs de català de nivell Inicial han llegit a l'aula el poema 'Poesia', de Rosa Fabregat, en diferents llengües (castellà, francès, mandinga, tagalo i àrab).
Dijous, 7 de març de 2019

El Programa de Reinserció al Treball 2018 de Lleida atorga els seus certificats a 145 alumnes

El Programa de Reinserció al Treball 2018 de Lleida atorga els seus certificats a 145 alumnes El programa inclou una formació específica de 65 hores del Consorci per a la Normalització Lingüística sobre el coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic i llengua catalana.
Dijous, 28 de febrer de 2019

Vint-i-tres parelles lingüístiques comencen les seves trobades a Tàrrega

Vint-i-tres parelles lingüístiques comencen les seves trobades a Tàrrega Ahir en un acte a la Biblioteca de Tàrrega, el professor de llengua catalana de la UAB Ignasi Badia va fer una interessant xerrada sobre els prejudicis que tenim entorn de les llengües. Tot seguit, es van presentar les vint-i-tres parelles lingüístiques que participen en l'edició d'enguany del Voluntariat per la Llengua. Aprenents de procedències ben diverses (Marroc, Moldàvia, Ucraïna, Perú, Mali, Romania, Colòmbia, Veneçuela, República Dominicana, Senegal) van conèixer els voluntaris que els acompanyaran en les trobades setmanals d'una hora per  practicar la llengua oral .

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes