25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 223 notícies disponibles
Dimarts, 8 d'octubre de 2019

L’Urgell enceta els cursos de català del darrer trimestre

L’Urgell enceta  els cursos de català del darrer trimestre Des del Servei Comarcal de Català de l'Urgell encetem aquest darrer trimestre de l'any amb una oferta de cursos presencials i a distància que pretén atendre la diversitat de necessitats i de nivells de la població de Tàrrega i l'Urgell
Dijous, 25 de juliol de 2019

Finalitza el primer curs de català a Artesa de Segre per a joves que emigren sols

Finalitza el primer curs de català a Artesa de Segre per a joves que emigren sols Durant el mes de juliol els joves que han emigrat sols i que s'estan a la casa de Salgar han cursat 45 hores de llengua catalana. 
Dijous, 18 de juliol de 2019

El Servei Comarcal de Català del Segrià (CNL de Lleida) i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses signen un conveni

El Servei Comarcal de Català del Segrià (CNL de Lleida) i el Centre d’Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses signen un conveni Els objectius del conveni són fomentar l’ús social del català, el coneixement del patrimoni de la Pedra Seca de Torrebesses i promoure el programa Voluntariat per la llengua.
Dilluns, 1 de juliol de 2019

Presentació del llibre "Ensenya'm la llengua" de Toni Beltran

Presentació del llibre Una quarantena de persones assisteixen a la presentació del llibre Ensenya'm la llengua de Toni Beltran, amb la participació de l'autor i de Sílvia Romero del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Dijous, 20 de juny de 2019

Activitats de cloenda en dos cursos de català inicial a Solsona

Activitats de cloenda en dos cursos de català inicial a Solsona Aquesta setmana han finalitzat dos cursos de català per a persones no catalanoparlants iniciats al mes de gener a Solsona amb dues visites culturals, una a la Biblioteca Carles Morató i l'altra a l'exposició "Tot torna. Oficis d'ahir i d'avui" ubicada al Museu Diocesà i Comarcal.
Dijous, 20 de juny de 2019

Cloenda del curs Bàsic 2 a Agramunt

Cloenda del curs Bàsic 2 a Agramunt Avui dia  20 de juny ha finalitzat el curs de nivell Bàsic 2, impartit els dimarts i dijous a Agramunt. I  ho hem celebrat amb un esmorzar  a la plaça del Mercadal d'Agramunt. 
Dimecres, 19 de juny de 2019

Pràctiques lingüístiques als establiments targarins

Pràctiques lingüístiques als establiments targarins Més d'una trentena de comerços de Tàrrega, associaciats a Foment Tàrrega, es van adherir ara fa un any al Programa d'establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la llengua. Aquest mes de juny, cadascun dels alumnes de Bàsic 3 de l'Aula de Llengua ha fet tres pràctiques lingüístiqes en algun d'aquests establiments. 
Dimarts, 18 de juny de 2019

El CNL clou el curs 2018-2019 amb una visita cultural

El CNL clou el curs 2018-2019 amb una visita cultural El MAU d'Almacelles acull l'activitat
Dimarts, 11 de juny de 2019

Els primers textos en català en l'àmbit Geoparc

Els primers textos en català en l'àmbit Geoparc Dins de la III Setmana dels Geoparcs Europeus, dedicada a les llengües, el Geoparc Conca de Tremp - Montsec recupera l'exposició Jo fideles vos sere.
Dimarts, 11 de juny de 2019

Formació d’ús igualitari del llenguatge a la Val d’Aran

Formació d’ús igualitari del llenguatge a la Val d’Aran El personal tècnic de l'Ajuntament de Vielha va assistir el 5 i 6 de juny a dues xerrades sobre l'ús no discriminatori en el llenguatge

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter