25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 209 notícies disponibles
Dimarts, 23 d'octubre de 2018

Acte d'inauguració del curs 2018-2019

Acte d'inauguració del curs 2018-2019 Volem agrair al nombrós públic que va assistir ahir a l'acte d'inauguració del curs 2018-2019 a l' Institut d'Estudis Ilerdencs i, molt especialment, a la nostra nova presidenta de Consell de Centre del CNL de Lleida, Rosa Pujol, el professor de la Universitat de Lleida (UdL) Joan R. Veny i el poeta Anton Not.
Dimecres, 17 d'octubre de 2018

Inauguració de l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” a Tàrrega

Inauguració de l’exposició  “Pompeu Fabra. Una llengua completa” a Tàrrega El president del Consell Comarcal de l'Urgell, Salvador Bonjoch, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega, Sr. Raül Palacios, van inaugurar ahir a la tarda l'exposició itinerant sobre la figura i l'obra de Pompeu Fabra
Dilluns, 15 d'octubre de 2018

Fabra, visitat per 240 escolars del Pont de Suert

Fabra, visitat per 240 escolars del Pont de Suert L'exposició, emmarcada en l'Any Fabra 2018, ha superat amb escreix les expectatives d'assistència. Entre el 4 i l'11 d'octubre, la biblioteca municipal del Pont de Suert ha rebut un total d'onze grups d'escolars, entre cursos de primària (5è i 6è), de l'ESO (tots els cursos) i de Batxillerat (1r)
Dimecres, 10 d'octubre de 2018

Una seixantena d'alumnes s'inscriuen als nous cursos de català de l'Aula de Llengua de Tàrrega

Una seixantena d'alumnes s'inscriuen als nous cursos de català de l'Aula de Llengua de Tàrrega Aquest primer trimestre del curs 2018-2019, l'Aula ofereix un curs Inicial, un Bàsic 1 i un curs de Tertúlies.
Dimecres, 3 d'octubre de 2018

Comença el curs de nivell Bàsic 1 a Tremp

Comença el curs de nivell Bàsic 1 a Tremp El curs de nivell Bàsic 1 és intensiu i forma part de la formació en primera acollida, promoguda pel Servei d'Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà
Divendres, 21 de setembre de 2018

M. Rosa Lloret inaugura l'exposició sobre Pompeu Fabra a Tremp

M. Rosa Lloret inaugura l'exposició sobre Pompeu Fabra a Tremp Una seixantena de persones segueixen la conferència de M. Rosa Lloret (Universitat de Barcelona) que descobreix la faceta de Pompeu Fabra com a professor de llengua catalana.
Dilluns, 10 de setembre de 2018

Jordi Manent parla de Pompeu Fabra a Balaguer

Jordi Manent parla de Pompeu Fabra a Balaguer Jordi Manent destaca el caràcter cívic de Fabra.
Dijous, 6 de setembre de 2018

Commemoració de l’Any Pompeu Fabra a Balaguer

Commemoració de l’Any Pompeu Fabra a Balaguer Per commemorar l'Any Fabra hi ha una exposició dedicada al lingüista i dues conferències. A més, Fabra també centrarà l'acte institucional de l'Onze de setembre
Dimecres, 5 de setembre de 2018

Es convoca el 28è Premi de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro

Es convoca el 28è Premi de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro El termini de presentació dels treballs acaba el 26 d'octubre. Els guanyadors es coneixeran a finals de novembre.
Diumenge, 22 de juliol de 2018

Nombrós públic en la celebració de l'Any Fabra 2018 a Alcoletge

Nombrós públic en la celebració de l'Any Fabra 2018 a Alcoletge Diumenge 22 de juliol, a les 12h del migdia, va tenir lloc la presentació de l'Any Fabra 2018 a Alcoletge amb dos accions: la inauguració de l'exposició «Pompeu Fabra, una llengua completa» i la conferència «Pompeu Fabra vist des de Lleida», a càrrec de Ramon Sistac, doctor en filologia catalana i professor de la Universitat de Lleida.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes