25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 223 notícies disponibles
Dimecres, 11 de desembre de 2019

Taller sobre estratègies per a un ús igualitari de la llengua al Segrià

Taller sobre estratègies per a un ús igualitari de la llengua al Segrià Personal del Consell Comarcal del Segrià ha assistit avui a una sessió de dues hores sobre els recursos per visibilitzar més les dones en el llenguatge administratiu i evitar usos que perpetuïn estereotips de gènere. El taller ha anat a càrrec de la tècnica comarcal.
Dimarts, 10 de desembre de 2019

Curs de Coneixement de Catalunya i el seu marc jurídic

Curs de Coneixement de Catalunya i el seu marc jurídic 12 alumnes s'inscriuen al curs de 15 hores Coneixement de Catalunya i el seu marc jurídic, impartit per la tècnica del Servei de Català del Pallars Jussà
Dimarts, 3 de desembre de 2019

Finalitza el curs de nivell bàsic 1 per a no catalanoparlants de Balaguer

Finalitza el curs de nivell bàsic 1 per a no catalanoparlants de Balaguer Durant un trimestre una vintena d'alumnes, de procedències diverses, han fet classes de català dos dies a la setmana. 
Dilluns, 2 de desembre de 2019

Els joves escriptors i escriptores revitalitzen el 29è Anton Navarro

Els joves escriptors i escriptores revitalitzen el 29è Anton Navarro El Pont de Suert va acollir el passat 1 de desembre el lliurament dels premis del concurs de literatura Anton Navarro amb 25 guardonats entre els participants de les escoles i instituts del Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i l'Alta Ribagorça
Dilluns, 2 de desembre de 2019

Visita al Patrimoni Històric d'Alcarràs

Visita al Patrimoni Històric d'Alcarràs Els alumnes de nivell Inicial i Bàsic 1 d'Alcarràs van visitar, dilluns 2 de desembre, el Fossar i el Centre d'Interpretació del Món Rural, a càrrec de la tècnica de Patrimoni municipal, Rosa Herguido.
Dijous, 28 de novembre de 2019

La commemoració de l’Any Teresa Pàmies centra la segona trobada del Club de LF a Solsona

La commemoració de l’Any Teresa Pàmies centra la segona trobada del Club de LF a Solsona El 26 de novembre els participants del Club de lectura fàcil en català de Solsona van  posar en comú una lectura biogràfica sobre Teresa Pàmies, de qui enguany se celebra el centenari del seu naixement, i també diversos fragments literaris d'aquesta escriptora.
Dimarts, 19 de novembre de 2019

Curs de català de nivell Bàsic 1 a Tremp

Curs de català de nivell Bàsic 1 a Tremp Amb vint inscrits procedents del Marroc, Senegal, Gàmbia, Colòmbia, Romania i Brasil
Dilluns, 18 de novembre de 2019

Visita guiada al Museu de la Noguera dels alumnes del curs bàsic

Visita guiada al Museu de la Noguera dels alumnes del curs bàsic Els alumnes del curs de nivell bàsic 1 que s'està duent a terme a Balaguer visiten el 14 de novembre el Museu de la Noguera.
Dilluns, 11 de novembre de 2019

Finalitza el segon curs de català a Artesa de Segre per a joves que emigren sols

Finalitza el segon curs de català a Artesa de Segre per a joves que emigren sols Durant els mesos de setembre, octubre i principis de novembre els joves que han emigrat sols i que s'estan a la casa de Salgar han cursat 45 hores de llengua catalana, les quals donaven continuïtat al curs del mes de juliol.
Dilluns, 11 de novembre de 2019

A Mollerussa hem comentat 'Anatomia de les distàncies curtes'

A Mollerussa hem comentat  'Anatomia de les distàncies curtes' Els alumnes del taller d'ortografia han llegit Anatomia de les distàncies curtes, de Marta Orriols, i avui l'hem comentat a l'aula. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter