25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 229 notícies disponibles
Dilluns, 4 de febrer de 2019

Comença un nou curs de nivell Bàsic 2 a Tremp

Comença un nou curs de nivell Bàsic 2 a Tremp El curs, de 45 hores, s'impartirà fins a l'11 de juliol.
Divendres, 1 de febrer de 2019

EL CNL de Lleida i la Fundació Orfeó Lleidatà signen un conveni

EL CNL de Lleida i la Fundació Orfeó Lleidatà signen un conveni Els pactes inclouen, sobretot, actuacions pel foment de la llengua i el VxL.
Dimecres, 30 de gener de 2019

Club de lectura al Pla d'Urgell

Club de lectura al Pla d'Urgell Hem aprofitat l'espai que ens ha ofert l'Arxiu Comarcal per fer el  Club de Lectura sobre el llibre Una casa amb piscina, de Heman Koch.
Dimecres, 30 de gener de 2019

El parc de Sant Eloi de Tàrrega acollirà un monument a Pompeu Fabra

El parc de Sant Eloi de Tàrrega acollirà un monument a Pompeu Fabra Arran de la conferència que David Paloma va pronunciar sobre la figura i l'obra de Pompeu Fabra a Tàrrega, el parc de Sant Eloi de la ciutat comptarà amb un espai dedicat al Mestre. 
Dilluns, 28 de gener de 2019

Comença un curs Inicial de català a Mollerussa

Comença un curs Inicial de català a Mollerussa Avui ha començat un curs de català Inicial a Mollerussa. Les alumnes, totes dones, són vingudes de Colòmbia, Xile, el Marroc, Veneçuela i Algèria.
Dimecres, 23 de gener de 2019

Visita a l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell

Visita a l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell Els alumnes de Suficiència han visitat avui l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell, un edifici singular inaugurat l'any 2009.
Dimarts, 22 de gener de 2019

Els alumnes de Suficiència del Pla d'Urgell s'uneixen al Dia del Punt Volat

Els alumnes de Suficiència del Pla d'Urgell s'uneixen al Dia del Punt Volat El 24 de gener, se celebra el 3r Dia del Punt Volat, una iniciativa que va sortir ara fa tres anys de les xarxes socials. I els alumnes de Suficiència de Mollerussa s'hi han volgut afegir, com cada any. 
Divendres, 18 de gener de 2019

Gran èxit d'inscripcions als cursos de català de l'Aula de Llengua de Tàrrega

Gran èxit d'inscripcions als cursos de català de l'Aula de Llengua de Tàrrega Durant la inscripció del desembre s'han ofert 60 places, les quals han quedat ràpidament ocupades per antics i nous alumnes. Les persones que no han obtingut plaça passen a formar part de la llista d'espera i s'incorporen als cursos si hi ha alguna baixa, o bé tindran l'opció de matricular-se al març, durant el proper període d'inscripció. Aquest trimestre s'han ofert tres cursos de 45 hores cadascun -un Inicial 1, un Bàsic 1 i un Bàsic 2- destinats a afavorir la comprensió i l'expressió en català entre els adults alfabetitzats no catalanoparlants. Aquesta formació es complementa amb un seguit d'activitats orientades a afavorir el coneixement de l'entorn local, la participació en els actes culturals i en el teixit comercial del municipi i, de retruc, la cohesió social entre persones de diferents orígens. L'Aula és fruit d'un conveni entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament de Tàrrega des de l'any 2008 i compta amb la coordinació del Consell Comarcal de l'Urgell.
Dijous, 10 de gener de 2019

Nou curs de nivell Bàsic 1 a Agramunt

Nou curs de nivell Bàsic 1 a Agramunt Aquesta setmana ha començat un curs de llengua catalana de nivell Bàsic 1 a l'Ajuntament d'Agramunt impartit per la tècnica comarcal del Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquest curs, de 45 h de durada, s'allargarà fins a finals de març i es pretén que tingui continuïtat amb el B2 i B3. D'aquesta manera els alumnes tindran l'oportunitat d'examinar-se del certificat de nivell A bàsic en acabar els tres nivells.
Dissabte, 22 de desembre de 2018

L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa" al Museu de la Vall de Lord

L'exposició Del 22 al 31 de desembre es pot visitar al Museu - Centre d'Interpretació de la Vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa".

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes