25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Enllaços d'interès

Dijous, 1 de juny de 2017

Caminada per parlar del CNL de Cornellà i del CNL de l’Hospitalet

Dimarts, dia 30 de maig, ens vam aplegar una vintena de participants en el VxL del CNL de Cornellà i del CNL de l'Hospitalet per fer una caminada per parlar pel Parc de Can Buxeres de l'Hospitalet.

Caminada per parlar del CNL de Cornellà i del CNL de l’Hospitalet

Malgrat la pluja inicial, vam poder gaudir de la passejada pel parc on hi ha, aproximadament, mil arbres de 48 espècies diferents. Els més abundants són els plàtans d'ombra, seguits dels xiprers, l'arbre de la vida i el pi pinyoner, entre d'altres espècies que hi podem trobar.

També vam poder visitar l'antiga casa pairal de Ca n'Alemany, coneguda com a Casa Alta, i que al 1877 va ser adquirida com a casa d'estiueig per Lluís Buxeres i Abat. Vam recórrer aquest palauet d'estil neoclàssic i hi vam poder veure les estances de la planta noble i la primera planta, on, com a curiositat, es conserva un lavabo original.

Durant la caminada pel parc, també hi vam veure el templet amb cúpula de ceràmica vidriada i, les escultures que el presideixen: La família, d'Hèctor Cesena, i La noia del colom, de Rafael Solanic.

Aquesta activitat s'emmarca dins del programa Mou-te en català, un pla de foment de l'ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes