25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Enllaços d'interès

Llistant 1 de 10 de 209 notícies disponibles
Dimarts, 27 de novembre de 2018

Taller de galetes amb el CNL de l’Hospitalet

Taller de galetes amb el CNL de l’Hospitalet Dilluns 26 de novembre, de 17.30 a 19.30 h, vam fer el taller de galetes nadalenques amb el participants del programa de Voluntariat per la llengua i alumnes de cursos de català.
Dimecres, 14 de novembre de 2018

'Un tret al cap al cap' al Teatre Joventut

'Un tret al cap al cap' al Teatre Joventut Dissabte, dia 10 de novembre vam anar a veure l'obra de teatre Un tret al cap al Teatre Joventut.
Dimarts, 13 de novembre de 2018

Visita al Palau de la Música Catalana

Visita al Palau de la Música Catalana Divendres, dia 9 de novembre, una vintena d'alumnes i participants del VxL vam fer una visita guiada al Palau de la Música Catalana, una de les joies modernistes de l'arquitecte barceloní Lluís Domènech i Montaner.
Dimecres, 18 de juliol de 2018

Tornen els grups de conversa en col·laboració amb les biblioteques de l’Hospitalet

Tornen els grups de conversa en col·laboració amb les biblioteques de l’Hospitalet A partir de setembre de 2018 es faran 5 grups de conversa i  3 clubs de lectura fàcil a les biblioteques de la ciutat.
Divendres, 29 de juny de 2018

Festa de final de curs del CNL de l’Hospitalet

Festa de final de curs del CNL de l’Hospitalet Dimarts 26 de juny a la tarda, els alumnes, participants del Voluntariat per la llengua i treballadors del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet vam celebrar la festa de final de curs 2017-2018, al pati de l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA), al barri del Gornal.
Divendres, 1 de juny de 2018

Sessió de maig de Llegir per parlar, llegir per aprendre del CNL de l’Hospitalet

Sessió de maig de Llegir per parlar, llegir per aprendre del CNL de l’Hospitalet Dijous, dia 31 de maig, a les set del vespre, al Centre Cultural de Sant Josep,  vam fer la sessió d'aquest mes de l'activitat Llegir per parlar, llegir per aprendre.
Dimecres, 23 de maig de 2018

Taller de cistelles de paper amb el CNL de l’Hospitalet

Taller de cistelles de paper amb el CNL de l’Hospitalet Dimarts 22 de maig, de 15 a 17 h, vam fer un taller de cistelles de paper conduït per una voluntària del programa de VxL.
Dilluns, 14 de maig de 2018

El CNL de l’Hospitalet visita el Gurdwara Nanaksar Sahib

El CNL de l’Hospitalet visita el Gurdwara Nanaksar Sahib Dimecres, dia 9 de maig, gairebé una trentena de participants del Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català vam fer una visita al Gurdwara Nanaksar Sahib (temple sikh).
Dimarts, 27 de febrer de 2018

Els alumnes de Bàsic 3 participen a la sessió de febrer del Llegir per parlar, llegir per aprendre

Els alumnes de Bàsic 3 participen a la sessió de febrer del Llegir per parlar, llegir per aprendre Dijous, dia 22 de febrer, a les set del vespre, al Centre Cultural de Sant Josep, vam fer la sessió d'aquest mes de l'activitat Llegir per parlar, llegir per aprendre.
Dilluns, 26 de febrer de 2018

'Eva' al Teatre Joventut amb el CNL de l’Hospitalet

'Eva' al Teatre Joventut amb el CNL de l’Hospitalet Dissabte, dia 24 de febrer, vam anar a veure l'obra de teatre Eva al Teatre Joventut.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes