Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Altres [X]
 1. El CNL de l'Hospitalet tanca el mes d'agost

  Durant el mes d'agost tanquem per vacances, tornarem el dimecres, 1 de setembre.

  Altres

 2. El CNL de l'Hospitalet tanca per vacances

  Per continuar donant un servei de qualitat

  Hem implantat mesures de seguretat i de prevenció, hem diversificat l'oferta de cursos i hem reduït la ràtio per aula. Aquesta és la primera de les novetats amb què comencem el curs 2020-2021, però n'hi haurà més.

  Caldrà estar atents al web i a les xarxes socials, on anirem posant totes les noves informacions, ja que el Consorci continua treballant a l'agost encara que la majoria de centres de normalització lingüística de Catalunya tanquem per vacances.

  Altres

 3. El CNL de l'Hospitalet apadrina el riu Llobregat

  Una vuitantena d'entitats i col·lectius de l'Hospitalet de Llobregat, entre els quals el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Hospitalet, van signar, ahir, al Saló de Plens de l'Ajuntament, el compromís d'apadrinar el riu Llobregat.

  Amb aquest apadrinament, el CNL es compromet a fer accions per protegir-lo i donar-lo a conèixer.

  Altres

 4. El CNL de l'Hospitalet protagonista a la 31a. Setmana del Llibre en Català

  Des de fa 3 anys el CPNL participa en la Setmana de Llibre en Català. En aquesta edició, participants del programa Voluntariat per la llengua (VxL) i alumnes del Taller de lectura en veu alta (TLVA) del CNL de l’Hospitalet van participar divendres 13 de setembre en les activitats que el CPNL va organitzar en l’espai de la Setmana del Llibre en Català a Barcelona.

  Altres

 5. Poemes de regal

  Poemes de regal
  El 22 de desembre passat, a les 19 hores, la Biblioteca Central Tecla Sala va celebrar el seu 12è aniversari amb la setena edició de l’activitat poètica musical Poemes de regal, que comptava per primer cop amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Hospitalet i de l’Escola de Música-Centre de les Arts (EMCA). 

  Altres

 6. Es crea el Club de Scrabble de l'Hospitalet

  Dijous 20 de setembre es va crear el Club de Scrabble de l'Hospitalet. El Club de Scrabble ha sorgit a partir del Concurs de Scrabble que el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Hospitalet va organitzar al mes de juny passat. Alguns dels participants en el concurs es van engrescar tant que es van animar a crear un Club amb l'objectiu de poder jugar a Scrabble de manera regular.

  Altres

 7. 23 parelles juguen a Scrabble en català

  Dissabte 2 de juny va tenir lloc el 1r Concurs de Scrabble en català a l'Hospitalet, de 10 a 14 h, al Centre Cultural de Bellvitge - el Gornal.

  Va ser una jornada festiva en què van participar 46 persones (alumnes dels cursos de català, parelles lingüístiques, membres d'associacions de mares i pares, de veïns, d'entitats socials...), distribuïdes en parelles.

  Altres

 8. El Centre de Normalització Lingüística organitza el 1r Concurs de Scrabble a l’Hospitalet

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Hospitalet proposa a tota la ciutadania la participació en una activitat lúdica, integradora i pedagògica: el 1r Concurs de Scrabble.
  L’Scrabble és un joc de taula en el qual cada jugador intenta guanyar punts mitjançant la construcció de paraules en català sobre un tauler de 15x15  caselles.

  Altres

 9. El CNL de l'Hospitalet estrena una pàgina al Facebook

  El CNL de l'Hospitalet ha posat en marxa una pàgina de Facebook perquè l'alumnat, els participants del Voluntariat per la Llengua, els usuaris d'assessorament, les empreses, les associacions i tothom qui hi estigui interessat pugui seguir la seva activitat mitjançant les xarxes socials.

  Altres

 10. El públic aplaudeix l'aventura teatral del CNL de l'Hospitalet

  La companyia Actors per Accident, formada per alumnes dels nivells Bàsic i Elemental dels cursos de català del CNL de l’Hospitalet, va representar aquest dissabte, al Centre Cultural de la Bòbila, l'obra de teatre Un barret de palla d'Itàlia, d'Eugène Labiche.

  Altres