Inscripció als cursos de català de gener-març de 2024

Cursos de català

El mes de desembre s'obre la inscripció als cursos de català de gener-març del CNL de l'Hospitalet.

El mes de desembre s'obre la inscripció als cursos de català de gener-març del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet. S'oferiran cursos de català de tots els nivells excepte el C2. Els nivells Inicial, Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3 tenen matrícula gratuïta. La inscripció s'organitzarà en dos torns:

  • Antics alumnes el dia 19 de desembre
  • Oberta a tothom els dies 20 i 21 de desembre

El tràmit de matriculació es pot fer en línia. Els interessats s'han d'adreçar a inscripcions.cpnl.cat. S'atendran presencialment o telefònicament els casos que no es puguin solucionar a través del web.

Abans de la inscripció, fins al 15 de desembre, hi haurà obert un període de determinació de nivell. Es tracta d'una forma de confirmar els coneixements previs de català dels nous alumnes per poder-se matricular a un curs que s'adeqüi al seu nivell. És un pas previ a la inscripció si no es disposa d'un certificat oficial de català o si no s'ha fet aquesta prova de col·locació en els últims dos anys.

Si voleu més informació truqueu al 93 403 20 20 o consulteu:

cpnl.cat/lh
facebook.com/cnl.lh
@CNLlHospitalet

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Vols compartir aquesta notícia?