Cinema XIC: "Les invisibles"

Oci i consum

El dimecres 23 de febrer torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Les invisibles.

El dimecres 23 de febrer, a les 17.30 h, torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Les invisibles. Aquest cicle de cinema en català és fruit de la col·laboració entre la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements (XIC) i el CNL de l'Hospitalet. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Les invisibles. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom. La projecció es farà al Centre Cultural Collblanc-la Torrassa (c. Mare de Déu dels Desemparats, 87).

Les invisibles és una comèdia dramàtica inspirada en la feina de dos educadors que treballaven amb persones autistes.

És una comèdia basada en la història real d'un grup de treballadores socials que, davant el tancament del seu centre municipal, es van organitzar per continuar lluitant.

Després d'una decisió municipal, un centre social per a dones sense llar, "l'Envol", és a punt de tancar. Amb només tres mesos per reintegrar en la societat a les dones que cuiden, les treballadores socials fan tot el que poden, tirant de contactes, dient mitges veritats, i fins i tot mentides descarades... D'ara endavant, tot s'hi val! Elles s'ho mereixen.

Vols compartir aquesta notícia?