Iniciem els clubs de lectura en català

Voluntariat per la llengua > Activitats

El mes d'octubre iniciem els clubs de lectura en català. Aquestes activitats s'organitzen en col·laboració amb Biblioteques de l'Hospitalet i el Casal Cívic l’Hospitalet Centre. S'ofereixen un total de tres clubs conduïts per voluntaris pertanyents al programa de Voluntariat per la Llengua.

El mes d'octubre iniciem els clubs de lectura en català. Aquestes activitats s'organitzen en col·laboració amb Biblioteques de l'Hospitalet i el Casal Cívic l’Hospitalet Centre. S'ofereixen un total de tres clubs conduïts per voluntaris pertanyents al programa de Voluntariat per la Llengua.

  • CLUB DE LECTURA EN VEU ALTA. Biblioteca la Bòbila (pl. la Bòbila, 1). Dimecres de 18 a 19 h, del 6 d'octubre al 15 de desembre.

  • CLUB DE LECTURA FÀCIL. Biblioteca Josep Janés (c. Doctor Martí i Julià, 33). Dijous de 16.15 a 17.15 h. Primera trobada el 21 d'octubre.

  • CLUB DE LECTURA EN CATALÀ. Casal Cívic l'Hospitalet Centre (c. Josep Prats, 62-64). Dimecres de 17.30 a 18.30 h, del 6 d'octubre al 15 de desembre.

Els clubs de lectura s'adrecen a usuaris de les biblioteques, centres cívics, participants del Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català del CNL que vulguin millorar la capacitat lectora i la fluïdesa oral en català. Tots els clubs de lectura són presencials. Les inscripcions a les activitats de biblioteques s'han de fer al web de biblioteques. Per assistir al club de lectura del Casal Cívic l'Hospitalet Centre cal fer la inscripció presencial o sol·licitar-ho a vxl.lhospitalet(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Si en voleu més informació podeu adreçar-vos a:

http://www.bibliotequeslh.cat/

vxl.lhospitalet(ELIMINAR)@cpnl.cat

93 403 20 20

Vols compartir aquesta notícia?