Presentació de projectes d’Aprenentatge Servei a la UB

Acolliment

El passat dimarts 18 de maig un tècnic del CNL de l'Hospitalet i dues tècniques del Servei de Mediació Comunitària van presentar dos projectes d'Aprenentatge Servei a alumnes de la Universitat de Barcelona.

El passat dimarts 18 de maig un tècnic del CNL de l'Hospitalet i dues tècniques del Servei de Mediació Comunitària van presentar dos projectes d'Aprenentatge Servei a alumnes de la Universitat de Barcelona. Els tècnics van explicar els projectes a l'alumnat de l'assignatura Educació per a la Ciutadania, del Grau de Pedagogia. La professora d'aquest Grau té contacte directe amb aquesta experiència, ja que també és tutora d'un institut de l'Hospitalet on es duen a terme els dos projectes que s'hi van presentar: Cicerone i El criquet uneix.

En el projecte Cicerone un tècnic del CNL fa una sessió sobre comunicació a alumnes voluntaris amb l'objectiu que facin l'acollida a estudiants de 1r d'ESO. Pel que fa al segon projecte, un tècnic del CNL explica a un grup motor d'alumnes (majoritàriament d'origen indi o pakistanès) el vocabulari i estructures lingüístiques de l'esport del criquet en català. L'objectiu és que el grup motor pugui explicar a la resta de companys de classe com es juga a aquest esport.

A la presentació també hi van intervenir alumnes que havien participat en aquests projectes i que van remarcar com aquesta experiència els havia ajudat en la seva pràctica oral del català.

Vols compartir aquesta notícia?