El CNL de l'Hospitalet, un crisol de llengües i cultures: 35 idiomes de 4 continents

Llengua i cultura

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna el 21 de febrer, el CNL de l'Hospitalet ha recollit en un mapa virtual paraules en les llengües maternes de l'alumnat.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna el 21 de febrer, el CNL de l'Hospitalet ha recollit en un mapa virtual paraules en les llengües maternes de l'alumnat. Agafant la ciutat d'origen de cada alumne com a punt de partida, s'han situat 450 paraules en 35 llengües diferents que s'escampen per tot el planeta. Hi podreu trobar, entre d'altres, mots provinents de llengües com ara: el mandinga, l'amazic, el nàhuatl, el rus, l'aimara, l'asturià, l'armeni, l'hindi o el nepalès.

Feu clic damunt de cada ubicació i podreu veure les paraules o expressions que han triat els alumnes i, a més a més, us podreu passejar de Sant Petersburg (Rússia) a Puerto Montt (Xile) i de Pangasinam (les Filipines) a Durango (Mèxic).

Aquesta activitat és una continuació de la que vam dur a terme l'any 2019. Així doncs, el mapa també us permetrà passejar-vos per les llengües de l'alumnat de l'any anterior.

                                                                     Mapa virtual llengües CNL de l'Hospitalet DILM

Vols compartir aquesta notícia?