25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 27 de juny de 2019

Festa de final de curs del CNL de l’Hospitalet

Dimecres 26 de juny a la tarda, els alumnes, participants del Voluntariat per la llengua i treballadors del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet vam celebrar la festa de final de curs 2018-2019, al pati de l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA), al barri del Gornal. Com sempre, l'EMMCA ens va acollir amb els braços oberts i ens va facilitar la feina!

Festa de final de curs del CNL de l’Hospitalet

Hi van assistir més de 200 persones! També ens hi van acompanyar Raül Brenchat, director de l'EMMCA, Jaume Graells, regidor d'Educació i president del Consell de Centre, i la Directora de l'Àrea de Formació Foment del CPNL, Alba Conesa.

Vam començar amb l'actuació del grup de teatre Sense Fronteres i seguidament va ser el torn de la coral del CNL, Veus del Món, totes dues activitats en tàndem amb l'EMMCA. Mentrestant, vam compartir berenar, vam fer-nos fotos, vam escriure desitjos per a l'any vinent i vam fer un karaoke en català, amb cançons que prèviament havíem treballat a classe. Hi va haver rialles, bon humor, moltes ganes de festa i gelats per a tothom.  

Agraïm la implicació i la col·laboració de tots els participants en la festa i esperem poder-la repetir el curs vinent!

Bones vacances!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter