25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 25 de març de 2019

Dia Internacional de la Poesia 2019

Brossa protagonitza el Dia Mundial de la Poesia al CNL de l'Hospitalet

Dia Internacional de la Poesia 2019

Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, el CNL de l'Hospitalet ha realitzat activitats per homenatjar el poeta Joan Brossa, de qui enguany se celebra el centenari del naixement. D'una banda, a les aules s'han creat poemes inspirats en la proposta que la Fundació Joan Brossa va fer a Twitter: escriure un poema a partir de la imatge de dos daus. Amb els poemes resultants s'ha creat un mural al centre, en el qual s'hi poden veure una quarantena de textos.

De l'altra, el grup de teatre del centre, Teatre Sense Fronteres, també s'ha unit a la celebració. El seu homenatge ha consistit a escenificar quatre poemes brossians (El saltamartí,RellotgeMent i Cap de bou). El resultat ha estat un vídeo que s'ha difós a través de Twitter. Per al muntatge del vídeo hem tingut el suport de Ricardo Abellán, alumne del CNL.

El grup de teatre forma part del projecte Fem Tàndem de l'Ajuntament de l'Hospitalet. L'Escola Municipal de Música Centre de les Arts és l'entitat que des de fa un any forma parella amb el CNL per tirar endavant el grup teatral i la coral Veus del Món, dues propostes que tenen per objectiu que l'alumnat del centre trobi un espai on expressar-se en català i consolidar el seu aprenentatge en un àmbit informal.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter