25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 26 de febrer de 2019

La coral Veus del Món participa a l'acte de celebració dels 50 anys dels centres educatius de la ciutat

Segona actuació de la coral del CNL de l'Hospitalet al Palauet de Can Buxeres

La coral Veus del Món participa a l'acte de celebració dels 50 anys dels centres educatius de la ciutat

El 19 de febrer la coral Veus del Món va participar en l'acte de reconeixement de 50 anys dels centres educatius de l'Hospitalet, que es va fer al Palauet de Can Buxeres i al qual van assistir un centenar de persones. El cor, format per una desena d'alumnes del CNL de l'Hospitalet, va obrir l'acte amb la interpretació de dues peces.

Aquesta era la segona actuació d'aquesta coral, que tot just acaba de celebrar el primer aniversari. La primera va ser la presentació pública durant la festa de final de curs del CNL, al juny de 2018.

La coral Veus del Món és un projecte que neix del programa Fem Tàndem entre el Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet i l'Escola Municipal de Música Centre de les Arts. Està formada per una desena de cantaires, que són alumnes del centre de normalització, i està dirigida per David Folch.  El seu objectiu és fer que a través del cant coral es puguin treballar diversos aspectes lingüístics i fer servir les arts com a vehicle per al desenvolupament personal i la cohesió social. Els assajos són cada dilluns, de 19.30 a 21.00 h a l'Escola Municipal de Música Centre de les Arts de l'Hospitalet.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter