25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 10 de desembre de 2018

Per Nadal no ens oblidem del català!

Per cinquè any consecutiu, el CNL de l'Hospitalet ha iniciat la campanya I tu, jugues en català? a la ciutat.

Per Nadal no ens oblidem del català!

Les botigues que col·laboren amb la campanya han situat el distintiu per indicar els jocs en llengua catalana que s'hi poden comprar. La iniciativa, que va néixer el 2013, promou la importància de no abandonar l'ús del català en el joc i la joguina i per això s'engega durant els mesos previs a Nadal. La campanya es va iniciar amb un concurs. Entre el 19 i el 30 de novembre s'havia de contestar una pregunta diària relacionada amb jocs al web concurs.cpnl.cat. Com que hi va haver molts empats, els tres guanyadors s'obtindran per sorteig.

Des de l'any passat, a més a més, podeu descarregar-vos l'aplicació mòbil de la campanya. L'app us servirà per cercar joguines en català, valorar-les i saber quins establiments col·laboradors es troben més a prop vostre. A l'Hospitalet n'hi ha tres: Abacus, Llibreria Joguines Cuca i Joguina.

En aquests mateixos establiments i a totes les escoles de la ciutat hi podreu trobar, també, alguna de les 15.000 cartes de reis que, com cada any, hi hem repartit. Si us la voleu descarregar podeu fer-ho aquí.

Per Nadal no ens oblidem del català!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes