25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 28 de novembre de 2018

Presentació de l'OFERCAT 2016 a l'Hospitalet

Aquest passat dilluns, dia 26 de novembre, dins del marc del Pacte local pel comerç, el CNL de l'Hospitalet va presentar l'estudi OFERCAT.

Presentació de l'OFERCAT 2016 a l'Hospitalet

Es tracta d'un estudi impulsat per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i el Consorci per a la Normalització Lingüística, que permet conèixer la situació del català al comerç de l'Hospitalet de Llobregat. La regidoria de Govern de Comerç i Drets dels Consumidors era qui convocava l'acte. Hi van participar Jaume Graells, regidor d'Educació i president del Consell de Centre del CNL, María Ángeles Sariñena, regidora de Comerç, Alba Conesa, directora de l'Àmbit de Formació i Foment del CPNL i Gemma Vázquez, directora del CNL de l'Hospitalet. També hi van assistir representants de les associacions de comerciants de la ciutat.

Anna Torrijos, tècnica de la DGPL, va ser l'encarregada de presentar l'estudi. Les dades que va desvetllar són millors, en tots els camps estudiats, que les que es van observar en l'estudi OFERCAT del 2006. Només hi ha una excepció, la llengua d'adequació oral està dos punts per sota. Tot i la millora general, l'Hospitalet de Llobregat continua estant entre les ciutats amb percentatges més baixos d'ús de català al comerç, per aquest motiu s'iniciaran un seguit d'actuacions per impulsar el català en aquest àmbit.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes