25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 6 de novembre de 2018

Sessió de sensibilització als monitors del Consell Esportiu de l’Hospitalet

El passat dimarts 30 d'octubre, a les 18.30 h, el CNL de l'Hospitalet va participar en una sessió informativa del Consell Esportiu de l'Hospitalet.

Sessió de sensibilització als monitors del Consell Esportiu de l’Hospitalet

En aquesta reunió, el Consell Esportiu havia de tractar algunes qüestions tècniques amb els seus treballadors i van cedir-nos part del temps previst per tal de poder-los fer una sessió de sensibilització lingüística. El Consell Esportiu de L'Hospitalet és el principal agent de la ciutat en la promoció de l'esport escolar i la iniciació esportiva. Més de 7.000 nens i joves de l'Hospitalet participen als Jocs Escolars, a la Iniciació Esportiva, a activitats com la Diada de l'Esport Escolar o l'Esport Jove, o realitzen formació esportiva. Per això vam considerar cabdal poder explicar als monitors que s'encarreguen d'aquestes activitats com n'és d'important que la seva feina la desenvolupin en català.

Al voltant de cinquanta monitors esportius van participar en la sessió on els vam explicar els paral·lelismes entre els beneficis de fer esport i d'aprendre català. Durant tota l'activitat els vam convidar a interactuar amb nosaltres i votar, targetes en mà, per diferents propostes o informacions que els vam anar esgranant durant els quaranta-cinc minuts que va durar la sessió.

A tots els participants moltes gràcies per la seva atenció i per haver jugat amb nosaltres! En l'esport tu ets la clau!



Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes