25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 17 d'octubre de 2018

"Pompeu Fabra, el miracle de la ce trencada", conferència inaugural del CNL de l'Hospitalet

La xerrada es va centrar en els aspectes més humans del Mestre

Dimarts 16 d'octubre, a les 18.30 h, es va celebrar la segona Lliçó inaugural del CNL de l'Hospitalet, amb una xerrada a càrrec de l'escriptor Genís Sinca.

Més de 125 assistents  ─alumnes dels cursos de català, professors dels instituts i escoles de la ciutat, membres d'entitats i públic interessat en la llengua catalana─ van omplir la sala d'actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala per assistir a la Lliçó inaugural del curs 2018-2019 del CNL de l'Hospitalet.

El regidor d'Educació i president del Consell de Centre del CNL, Jaume Graells, va donar la benvinguda als assistents i va destacar la feina a favor del català de diverses entitats de la ciutat i del Centre de Normalització Lingüística. A continuació, Gemma Vázquez, directora del CNL, va emmarcar la Lliçó inaugural en l'Any Pompeu Fabra i va donar pas a Genís Sinca, autor de la  conferència "Pompeu Fabra, el miracle de la ce trencada", que amb un to lúdic i proper va destacar les diferents facetes de la vida del gramàtic i va contestar les preguntes dels assistents.

Durant l'acte es va lliurar l'Auca de Fabra i una figura del Mestre en mida real a l'equip docent de l'escola Pompeu Fabra de l'Hospitalet.

Amb la Lliçó inaugural 2018-2019 iniciem el nou curs. Esperem que sigui un bon curs per a tothom!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes