25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 29 de juny de 2018

Festa de final de curs del CNL de l’Hospitalet

Dimarts 26 de juny a la tarda, els alumnes, participants del Voluntariat per la llengua i treballadors del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet vam celebrar la festa de final de curs 2017-2018, al pati de l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA), al barri del Gornal.

Festa de final de curs del CNL de l’Hospitalet

La festa va ser molt animada i participativa: hi van venir més de 150 persones! També ens hi van acompanyar Núria Sempere, directora de l'EMMCA, Lluís Esteve, en nom del Regidor d'Educació, i la Directora de l'Àrea de Formació Foment del CPNL, Alba Conesa.

En la línia de fidelitzar els alumnes del CNL per tal que consolidin el seu aprenentatge vam homenatjar els alumnes actuals amb la trajectòria més llarga i vam fer un reconeixement als voluntaris per la seva contribució al foment de l'ús del català i de la cohesió social a la nostra ciutat.

Vam compartir un berenar, vam fer-nos fotos, vam escriure desitjos per a l'any vinent i vam fer un karaoke en català, amb cançons que prèviament havíem treballat a classe. A més, la festa va ser l'escenari ideal perquè la nova coral del CNL, Veus del Món, i el grup de teatre, Sense Fronteres, -dues activitats que hem iniciat aquest curs formant tàndem amb l'EMMCA- fessin la seva estrena amb gran èxit.

Agraïm la implicació i la col·laboració de tots els participants en la festa i esperem poder-la repetir el curs vinent!

Bones vacances!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes