25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 23 de maig de 2018

Taller de cistelles de paper amb el CNL de l’Hospitalet

Dimarts 22 de maig, de 15 a 17 h, vam fer un taller de cistelles de paper conduït per una voluntària del programa de VxL.

Taller de cistelles de paper amb el CNL de l’Hospitalet

Aquest taller es va fer en col·laboració amb la Unitat Polivalent de Salut Mental Benito Menni de l'Hospitalet i va ser tot un èxit d'assistència. En el marc d'aquesta col·laboració, el taller es va fer a les instal·lacions de la Unitat Polivalent i va comptar amb l'assistència d'usuaris del centre, a més de la de participants del VxL.

La vintena llarga d'assistents van aprendre la tècnica bàsica per crear diferents estris de paper (cistelletes, marcs de fotos, rodals...). Els materials que es necessiten per fer-los són molt senzills: paper de diari, revista, cola blanca i agua, cartó, tisores, pinzell i bastonets de fusta. Amb tot això, una mica de paciència, traça i imaginació es poden fer peces ben boniques i útils.

Et taller va ser una oportunitat excel·lent per parlar en català tot fent una activitat manual molt creativa. L'estona es va fer curta i els assistents en van sortir molt contents.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes