25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 6 de març de 2018

El taller de teatre completa el tàndem amb l’EMMCA

Dilluns 5 de març es va fer la primera sessió.

El taller de teatre completa el tàndem amb l’EMMCA

Com saludaries un amic que fa temps que no veus? I algú amb qui has tancat un bon negoci? Amb aquestes activitats d'improvisació va començar el taller d'interpretació destinat als alumnes del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet. Va ser una bona manera de fer desaparèixer la vergonya i la timidesa dels participants.

Aquesta actuació s'emmarca en el projecte Fem Tàndem L'H, que l'Ajuntament de l'Hospitalet duu a terme a la ciutat. Aquesta iniciativa permet fer aliances entre una institució educativa i una altra de vinculada a l'àmbit artístic o científic per tal que les primeres s'especialitzin i excel·leixin en l'àmbit escollit: música, dansa, teatre, salut, etc.

Els assajos són els dilluns, de 16.15 a 17.15 h a l'Escola Municipal de Música Centre de les Arts (EMMCA) i estan conduïts per l'actriu Gemma Dausedas, professora de l'EMMCA. Les primeres sessions seran de preparació actoral i a poc a poc s'anirà perfilant un petit projecte per mostrar a final de curs. Al taller hi participen una dotzena d'alumnes des del nivell Elemental fins al nivell de Suficiència.

Aquesta activitat és una acció més del programa de fidelització de l'alumnat del CNL. Pretén afavorir la relació entre els alumnes de diversos nivells de domini de la llengua per treballar en un projecte comú, acostar els participants als equipaments locals de prestigi i visibilitzar el CNL a la ciutat.

Aquest tàndem es completa amb la coral, iniciada al mes de febrer, que persegueix els mateixos propòsits.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes