25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 6 de febrer de 2018

La coral del CNL, un nou tàndem a l’Hospitalet

Dilluns 5 de febrer es van iniciar els assajos.

La coral del CNL, un nou tàndem a l’Hospitalet

Els alumnes i usuaris del Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet ja tenen un nou espai per comunicar-se en català que combina llengua i música: la coral.

Aquesta actuació s'emmarca en el projecte Fem Tàndem L'H, que l'Ajuntament de l'Hospitalet duu a terme a la ciutat. Aquesta iniciativa permet fer aliances entre una institució educativa i una altra vinculada a l'àmbit artístic o científic per tal que les primeres s'especialitzin i excel·leixin en l'àmbit escollit: música, dansa, teatre, salut, etc.

Els assajos són els dilluns, de 19.30 a 20.45 h a l'Escola Municipal de Música Centre de les Arts. Consten de dues parts: en la primera una tècnica del CNL tracta amb els cantaires aspectes lingüístics relacionats amb les lletres de les cançons (fonètica, vocabulari, comprensió, etc.). En la segona, el director del cor i professor de l'Escola de Música, David Folch, treballa els aspectes musicals.

Aquesta activitat és una acció més del programa de fidelització de l'alumnat del CNL. Pretén afavorir la relació entre els alumnes de diversos nivells de domini de la llengua per treballar en un projecte comú, acostar els participants als equipaments locals de prestigi i visibilitzar el CNL a la ciutat.

Aquest tàndem es completarà al mes de març amb un taller d'interpretació que té els mateixos propòsits.

Els cantaires volen deixar clar que no han tingut res a veure amb les pluges d'aquesta setmana. Tot i que han de treballar una mica l'afinació, esperen poder-vos convidar a tots al concert final del mes de juny. Hi vindreu?Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes