25 anys fent bategar el català

CNL de l’Hospitalet

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 10 de novembre de 2017

Alumnes del CNL aprenen tècniques de doblatge al taller "Doblem en català"

Dimarts 7 de novembre a la tarda es va organitzar un taller de doblatge en català  adreçat a alumnes de Bàsic 3. També hi van participar alumnes del nivell Intermedi.

Alumnes del CNL aprenen tècniques de doblatge al taller

El taller, molt amè i divertit, va anar a càrrec de Francesc Fenollosa, professor de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de València i amb una àmplia experiència com a traductor i adaptador per al sector audiovisual.

En primer lloc, es va fer una introducció per conèixer alguns dels aspectes bàsics que cal tenir en compte per fer un bon doblatge i, ràpidament, els participants es van convertir en actors dobladors de seqüències de documentals,  dibuixos animats japonesos o  pel·lícules de misteri i de terror. A més, alguna escena també va incloure haver de cantar una cançó i fer efectes especials gesticulant amb la boca. Totes les seqüències es van gravar amb un equip molt professional i en un context fora del que és habitual: darrere del micròfon.

El taller, que té com a objectiu fomentar l'ús oral de la llengua en contextos informals a través d'una activitat lúdica i dinàmica, no va deixar indiferents els participants, que van quedar molt satisfets amb l'experiència.

Aquest taller ha estat subvencionat per la Direcció General de Política Lingüística i s'ha impartit a les instal·lacions de Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de l'Hospitalet.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes